Dette intervjuet burde hun aldri ha gitt

Tusenvis av fans bekymrer seg for Jessica Simpsons helse etter at skandalevideo ble lagt ut på internett.

VEKKER BEKYMRING: I helgen deltok Jessica Simpson på Tenn Yogue Fashion University i New York, der hun ble intervjuet av Extra TV. Sangeren og designeren virket ikke helt ved sine fulle fem, og nå lurer folk på om alt er bra med henne.  Foto: Skjermdump YouTube
VEKKER BEKYMRING: I helgen deltok Jessica Simpson på Tenn Yogue Fashion University i New York, der hun ble intervjuet av Extra TV. Sangeren og designeren virket ikke helt ved sine fulle fem, og nå lurer folk på om alt er bra med henne. Foto: Skjermdump YouTube Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Mange forbinder nok fortsatt popsangeren Jessica Simpson (34) med det sjarmerende sørstats-imaget hun hadde på starten av sangkarrieren.

De siste ukene har den flotte blondinen og tobarnsmoren imidlertid overrasket ved å vise frem en mørkere og dristigere side av seg selv.

I midten av februar delte hun flere vågale, «Fifty Shades of Grey»-inspirerte bilder på Instagram, der hun poserer sexy sammen med ektemannen Eric Johnson (35).

Kort tid senere fulgte hun opp med et bilde som fikk flere Instagram-følgere til å bli bekymret for henne.

Nå overrasker Jessica, som har barna Maxwell Drew (2) og Ace Knute (1) med ektemannen, nok en gang.

I et ferskt TV-intervju med Extra fra motefesten «Teen Vogue Fashion University», sjokkerer den slanke stjernen med måten hun opptrer på.

34-åringen snakker usammenhengende og ser ut til å slite med å ordlegge seg, mens hun gestikulerer karikert foran journalisten.

Etter at det ble lagt ut på nettsiden YouTube, har tusenvis av fans uttrykt sin bekymring for Jessicas helse.

Se videoen her:

- Hva i all verden er galt med Jessica Simpson for tiden?! spør nettstedet  Fishwrapper i sin sak om intervjuet.

Gi din mening om Jessicas oppførsel nederst i saken!

- Full eller høy

Videointervjuet er blitt lagt ut på Extra TVs YouTube-kanal. Og i kommentarfeltet under det oppsiktsvekkende klippet, diskuterer seerne hva de tror er årsaken til Jessica Simspons nyeste pussige oppførsel.

- Hun er full! mener en bruker kalt «meelaiz».

NY STIL: Jessica Simpson har gått mye ned i vekt etter at hun fikk sønnen Ace Knute sommeren 2013. Her er hun på shopping i New York dagen etter skandaleintervjuet.  Foto: Stella Pictures
NY STIL: Jessica Simpson har gått mye ned i vekt etter at hun fikk sønnen Ace Knute sommeren 2013. Her er hun på shopping i New York dagen etter skandaleintervjuet. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Hun ser ut som om hun tok kokain før intervjuet, skriver brukeren «Kish B.» - en oppfatning flere andre brukere slutter seg til.

Andre mener at væremåten hennes bare er sjarmerende, og foreslår at hun kanskje var lettere beruset mens hun ble intervjuet.

- Hun ser litt tipsy ut, men hun er super! konkluderer brukeren «José Costa».

Jessica selv har foreløpig ikke kommentert intervjuet.

Hva synes du om Jessica Simpsons oppførsel i intervjuet? (Avsluttet)

NØT NEW YORK: Jessica benyttet også helgeturen til New York til å spise ute med ektemannen Eric. Her er de i East Village på Manhattan samme dag som Teen Vogue-arrangementet.  Foto: Papadrasto, PacificCoastNews/All
NØT NEW YORK: Jessica benyttet også helgeturen til New York til å spise ute med ektemannen Eric. Her er de i East Village på Manhattan samme dag som Teen Vogue-arrangementet. Foto: Papadrasto, PacificCoastNews/All Vis mer

LES OGSÅ: Sjekk Kylie Jenners sminketabbe!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer