Rita Ora:

Dette husker hun om Kardashian-flørten

Mange har nok glemt sangstjernens forhold med den mediesky Kardashian-broren.

POPULÆR DAME: Rita Ora har datet flere profilerte menn. En av dem er Rob Kardashian. Her er de to avbildet sammen i 2012. Foto: Copetti/ Photofab/ REX/ NTB
POPULÆR DAME: Rita Ora har datet flere profilerte menn. En av dem er Rob Kardashian. Her er de to avbildet sammen i 2012. Foto: Copetti/ Photofab/ REX/ NTB Vis mer
Publisert

Gjennom de siste årene har både popstjernen Rita Ora (30) og realitystjernen Rob Kardashian (33) skapt mange overskrifter når det kommer til kjærligheten.

Mens Rita har blitt koblet til en rekke kjente menn, som Calvin Harris (36), Andrew Garfield (37) og Justin Bieber (26) for å nevne noen, har Rob vernet godt om privatlivet etter at det lenge ble skrevet side opp og side ned om det turbulente forholdet mellom ham og Blac Chyna (32), som forøvrig er mor til datteren hans, Dream (4).

- Jeg var veldig ung

Det mange derimot kanskje ikke husker, er at Ora og Kardashian en gang i tiden var kjærester. I 2012, samme år som artisten fikk sitt gjennombrudd, innledet nemlig duoen en kort, men intens romanse. Også dette forholdet fikk mye spalteplass i pressen.

Nå, åtte år etter bruddet, letter «Hot Right Now»-sangeren på sløret om hvordan hun og lillebroren til Kim Kardashian (40) hadde det sammen.

Det er i et intervju med The Sunday Times at Ora får spørsmål om tiden med tv-stjernen, og hun legger ikke skjul på at tiden har flydd siden den gang.

- Åh, jeg hadde helt glemt det bort. Det varte ikke så lenge, og jeg var veldig ung. Det var fantastisk. Det var morsomt. Det var veldig, veldig morsomt. Det er alt jeg husker, forteller hun, ifølge E! News.

HOLDT EN LAV PROFIL: Her er Rita Ora and Rob Kardashian avbildet sammen i London i mai 2012. Foto: Rotello/ Mcp/ REX/ NTB
HOLDT EN LAV PROFIL: Her er Rita Ora and Rob Kardashian avbildet sammen i London i mai 2012. Foto: Rotello/ Mcp/ REX/ NTB Vis mer

Forholdet mellom paret skal ha vært over etter kun noen måneder, men de rakk likevel å bli relativt seriøse.

I august 2012 dukket de begge to opp med tatoveringer av hverandre, men disse viste seg å være falske. Rob valgte likevel i etterkant å forevige sangfuglens vakre ansikt på brystet sitt. Denne dekket han senere over med en annen tatovering, avslørte Kim Kardashian i 2016, skriver nettstedet.

Beskyldninger om utroskap

Bruddet mellom duoen i desember 2012 var ikke av det pene slaget. Kort tid etter beskyldte nemlig Rob henne for å ha vært utro med ikke mindre enn 20 andre menn. En av dem skal ha vært «Superbad»-stjernen Jonah Hill (36).

Reality-stjernen Rob Kardashian vekker oppsikt etter å ha hengt ut eks-forloveden Blac Chyna på sosiale medier. Han anklager henne for å være en lykkejeger som har vært utro mot ham, og han påstår at hun har rusproblemer. Nå kan Rob risikere fengselsstraff, etter å ha fått Blacs advokater på nakken. Se oppsummeringen av parets turbulente forhold! Vis mer

Selv har Rita Ora hevdet at hun hadde gjort det slutt med Rob flere uker før utroskapsbeskyldningene kom:

- Jeg dater ikke Rob lenger. Vi gjorde det en stund, men det fungerte ikke fordi jeg aldri var til stede. Jeg var som et spøkelse. Jeg pleide å være så frustrert over meg selv, og lurte på hvorfor jeg var det. Så jeg bestemte meg for å holde det hele på et vennskapelig nivå, har hun tidligere sagt til magasinet Glamour.

I 2014, to år etter at det ble slutt med Rob, fortalte 30-åringen at hun hadde lagt alt bak seg.

- Jeg har ikke lyst til å snakke så mye om dette, for mennesker beveger seg videre. Men det var en fase i livet mitt, og nå ser jeg fremover, delte hun med The Breakfast Club, ifølge E! News.

Likevel valgte sangeren også å uttale seg om eksens Twitter-melding der han anklaget henne for utroskap.

- Jeg tror mennesker reagerer på ting forskjellig og liker å uttrykke følelsene sine på ulike måter. Jeg pleier ikke å bruke sosiale medier til slike ting, så da hele den situasjonen oppstod var taushet min beste medisin. Jeg liker at ting bare fortsetter med mindre jeg blir nødt til å uttale meg, forklarte hun, og la til:

- Men misforstå meg rett, han er en fantastisk fyr.

Og det kan virke som om duoen har lagt krangelen bak seg. For to år siden hyllet blant annet Rob henne for singelen «Girls».

LES OGSÅ: Hanne Sørvaag avslører ny kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer