<strong>HUSKER IKKE:</strong> Line Verndal dukker senere i år opp i rollen som «Kine Messel i TvNorges nye julekalender «Nissene over skog og hei, ti år etter «Nissene på låven gikk på lufta første gang. Og etter ti år hadde Line glemt rollen sin helt... Foto: TVNorge
HUSKER IKKE: Line Verndal dukker senere i år opp i rollen som «Kine Messel i TvNorges nye julekalender «Nissene over skog og hei, ti år etter «Nissene på låven gikk på lufta første gang. Og etter ti år hadde Line glemt rollen sin helt... Foto: TVNorge Vis mer

Dette husker hun ingenting av

- Jeg husket ikke hvem jeg var eller hva vi drev med, sier «Nissene»-stjernen Line Verndal.

Publisert
Sist oppdatert
Se Line Verndal snakke om «Nissene» nederst i saken!

HAUGESUND SEHER.NO:  Line Verndal ble en av de store vinnerne da hun mottok Amanda-statuetten for beste kvinnelige hovedrolle under Amanda-showet i Haugesund lørdag kveld.

Den norske filmstjernen har de siste årene hatt stor suksess med NRK-serien «Himmelblå», i tillegg til filmen «Limbo», som hun vant Amanda for lørdag kveld.

Men den første gangen det norske publkum for alvor ble kjent med Line Verndal, var for ti år siden i Tv Norges julekalender-klassiker «Nissene på låven».

Ti år senere dukker Line nok en gang opp i rollen som «Kine Messel i Tv Norges nye julekalender «Nissene over skog og hei». Og til tross for stor suksess de siste årene, var det ikke vanskelig for Line å takke ja til en ny runde med «Nissene».

- Nei, nei, jeg digget jo «Nissene på låven» jeg også. Men jeg må innrømme at jeg måtte se det om igjen. Jeg husket ikke hvem jeg var eller hva vi drev med, for det er så lenge siden. Så tenkte jeg: «Kine Messel, ja. Hun er jo ganske crap. Jeg har veldig forhåpninger til det, altså. For det er mye nytt og mye gammelt, så det blir gøy, sier Line Verndal til Seher.no.

Den norske skuespilleren hadde rett og slett glemt sin egen rolle i den populære julekalenderen.

- Jeg husker at jeg het Kine, men jeg husket ikke helt hva jeg gjorde. Det gikk jo så fort. Vi filmet det i litt sånn «stup og skyt»-variant, så vi får se. Vi får krysse fingrene, sier Verndal til Seher.no.

Flere av karakterene fra «Nissene på låven blir å se i «Nissene over skog og hei». I tillegg til Line Verndal, medvirker nok en gang Atle Antonsen, Trond Fausa Aurvåg og Siw Anita Andersen.

Espen Eckbo og Kristian Ødegård, som både medvirker i - og produserer «Nissene over skog og hei», uttalte tidligere i år til Seher.no at de måtte heve honorarene til flere av skuespillerne etter at de har blitt store stjerner siden «Nissene på låven» gikk på lufta for ti år siden.

Det har ikke Verndal merket mye til...

- Nei, vi fikk ikke noe bra betalt. Vi gjorde jo aldri det. Faen. Nei, kanskje. Nei, jeg tror ikke det. Jeg ville bare være med. liksom, sier en lattermild Verndal til Seher.no.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Reinsdyrtabbe kostet TVNorge-nissene dyrt

Se Line Verndal snakke om «Nissene» her:


[obj:media:9874]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer