Justin og Hailey Bieber:

Dette holder dem sammen

- Folk spør hele tiden: Hva vil du si er det viktigste i forholdet deres?

LYKKELIGE: Justin og Hailey Baldwin giftet seg unge. Her er de avbildet sammen i Los Angeles i fjor vinter. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB
LYKKELIGE: Justin og Hailey Baldwin giftet seg unge. Her er de avbildet sammen i Los Angeles i fjor vinter. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter et årelangt vennskap innledet Justin Bieber (27) og Hailey Baldwin (24) et romantisk, men kortvarig forhold i 2016.

Etter bare noen måneder ble det imidlertid slutt, og modellen uttalte kort tid etter bruddet at det var komplisert å være sammen med en verdensberømt stjerne.

I juni 2018 tok duoen derimot opp kontakten igjen, og denne gangen gikk det fort i svingene for turtelduene. Bare en måned senere forlovet de seg, og i september giftet de seg i all hemmelighet i et rettslokale i New York.

SVARER: Hailey Bieber svarer på kritikken hun fikk på en TikTok-video. Vis mer

«Du er et mirakel»

Nå avslører Hailey at hadde det ikke vært for at de begge var religiøse, hadde de aldri blitt kjærester i første omgang.

- Folk spør meg hele tiden: «Hva vil du si er det viktigste i forholdet deres? Dere ser så lykkelige ut». Og da svarer jeg: «Det er troen vår», forteller hun på YouTube-kanalen A Conversation With, ifølge Daily Mail.

- Hvis vi ikke hadde hatt troen, så hadde vi ikke vært her. Vi hadde ikke vært sammen, legger hun til.

Samme dag tok popstjernen til sosiale medier med en påminnelse til fansen om at guds kjærlighet er ubetinget.

«Den som ga deg en plan og en mening er tilgjengelig for deg. Gud vet dine dypeste og mørkeste hemmeligheter, men elsker deg likevel betingelsesløst», skriver han som tekst til dette Instagram-innlegget hvor han utdyper ytterligere:

«Ønsker bare å minne deg på at du er et mirakel! Det er kanskje omstendigheter i livet ditt som du kunne ønske var annerledes, men gud er med deg og han VIL FÅ DEG GJENNOM DETTE», delte han, og fortsatte:

«Gud vet hva du går gjennom og det knuser ham å se hver eneste lille ting som forårsaker deg smerte. Slutt med å prøve å klare alt alene og stol på at han som skapte deg elsker deg ubetinget».

«Veldig dømmende kristne»

Supermodellen Hailey vokste opp i en svært religiøs familie etter at skuespillerfaren hennes, Stephen Baldwin (55), ble en gjenfødt kristen etter terrorangrepet i New York 11. september 2001, skriver Daily Mail.

I YouTube-videoen avslørte også 24-åringen at kristne ofte kritiserer henne fordi hun viser frem kroppen sin gjennom modelljobben.

- Jeg har møtt kristne mennesker som er veldig dømmende, og som har fått meg til å føle meg som en dårlig person fordi jeg ikke lever livet mitt slik de mener jeg burde, forteller hun, ifølge nettstedet.

OVERRASKET: Justin Bieber bruker tiden i hjemmekarantene til å snakke med fans på Instagram. Denne gangen var det norske Anna sin tur. Vis mer

- Og jeg har kviet meg for å dele noen bilder av meg selv på sosiale medier og tenkt: «Folk i kirken kommer til å se dette. Gjør jeg noe galt? Går jeg foran som et dårlig eksempel?» Men sannheten er - nei, det gjør jeg ikke.

Videre sier Hailey at hun aldri ville stilt opp naken for en modelljobb, men synes kvinner som føler seg komfortable med å gjøre det er tøffe.

Levde i sølibat

For to år siden fortalte Justin og Hailey at deler av grunnen til at de valgte å gifte seg så raskt var fordi de hadde valgt å vente med sex til ekteskapet.

- Gud ber oss ikke la være å ha sex fordi han vil ha regler. Han gjør det for å beskytte oss mot å bli såret. Jeg tror sex kan forårsake mye smerte. Noen ganger har mennesker sex fordi de ikke føler seg bra nok. Fordi de mangler egenverd. Både kvinner og menn gjør dette, forklarte artisten til Vogue.

Videre avslørte Justin til bladet at før han traff Hailey igjen, hadde han levd i et selvpålagt sølibat i over ett år fordi han hadde «et legitimt problem med sex». Han beskrev det som en avhengighet som hadde sluttet å gi ham glede, og ved å avstå fra sex følte han seg nærmere Gud.

- Jeg ville på den måten dedikere meg til Gud på nytt fordi jeg følte virkelig at det var bedre for min sjels tilstand. Og jeg tror at Gud velsignet meg med Hailey som et resultat av dette. Det finnes fordeler. Man blir belønnet for god oppførsel, sa han.

Og det var ikke bare lysten på sex som gjorde at de valgte å bli mann og kone.

- Jeg hadde helt glemt hvor høyt jeg elsket henne, hvor mye jeg savnet henne og hvor positiv innvirkning hun hadde på livet mitt da jeg så henne igjen i juni. Jeg tenkte: «Shit, det er akkurat dette jeg har lett etter», skrøt Justin av kona.

LES OGSÅ: - Jeg har ødelagt ansiktet mitt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer