Kjendisenes navn:

Dette heter de egentlig

Mange kjendiser, både norske og internasjonale, pynter på navnet sitt når de trer inn i offentligheten.

ENDRET NAVN: Disse har én ting til felles: alle har endret navnet sitt. Foto: Eugene Powers / Splash News / NTB / Terje Bendiksby / NTB / Peter Brooker / REX / NTB
ENDRET NAVN: Disse har én ting til felles: alle har endret navnet sitt. Foto: Eugene Powers / Splash News / NTB / Terje Bendiksby / NTB / Peter Brooker / REX / NTB Vis mer
Publisert

Har du noen gang lurt på hvorfor kjendisenes navn alltid er så stilige, og hvorfor de klinger så godt? Har de bare vært veldig heldige, eller ligger det noe mer bak?

Sannheten er at mange av kjendisene nemlig har valgt å bytte navn til noe annet, fordi fødenavnene deres ikke klinger like godt som erstatterne, ifølge dem selv.

Vi har samlet en liten oversikt over noen av de kjendisene du kanskje trodde du visste navnet på. Noen vil nok kanskje overraske deg.

Jakter kjæreste

Tidligere i år ble det kjent at det er Linni Meister (35) som overtar stafettpinnen fra Jan Thomas (54) i TV-suksessen «Jan Thomas søker drømmeprinsen».

I sommer skal nemlig TV-profilen møte et knippe håpefulle menn, i et håp om at kjærligheten skal blomstre.

Men kommer hun til å fortelle frierne sitt virkelige navn? Linni Meister ble nemlig født Linn Irene Meister.

Meister har ikke endret navnet sitt i folkeregisteret, men ifølge henne selv er det ingen som kaller henne Linn Irene lengre. Bakgrunnen for kallenavnet «Linni» er imidlertid en morsom historie:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer