Dette Hellstrøm-klippet ble fjernet av TV3

Heimkunnskapslæreren Tor Olav ble tatt på fersken av mesterkokken.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Eyvind Hellstrøm (65) får i torsdagens utgave av sin TV3-serie «Hellstrøm rydder opp hjemme» å hjelpe heimkunnskapslæreren Tor Olav Kåsa (29) fra Notodden.Men det er ikke bare maten som kom i fokus under innspillingen.Under en scene som blir spilt inn på skolekjøkkenet benytter Tor Olav anledningen til å vise fram sin evne til å parodiere Eyvind Hellstrøm.- Det jeg gjør er å legge ned stemmen og å få på plass faktene.- Hvor er entusiasmen din?, spør han en av de fnisende elevene på Hellstrøm-vis.

Parodien blir imidlertid avbrutt når Hellstrøm selv uventet dukker opp i døra.I episoden som sendes på TV3 torsdag, er imidlertid scenen klippet vekk.Andreas Framnes i TV3 sier til Seoghør.no at Hellstrøm selv ikke har noe å gjøre med beslutningen om hva som klippes vekk, og avviser ideen om at mesterkokken tok parodien ille opp.- Hovedårsaken til at dette klippet ikke kom med i episoden, er rett og slett at det ikke var plass. Eyvind reagerte med smil og latter, dette var jo en ganske bra imitasjon, sier han til Seoghør.no.«Hellstrøm rydder opp hjemme» sendes torsdager kl 20.30 på TV3.LES OGSÅ: Eyvind Hellstrøm slanket bort ti kilo

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer