Dette Hellstrøm-klippet ble fjernet av TV3

Heimkunnskapslæreren Tor Olav ble tatt på fersken av mesterkokken.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Eyvind Hellstrøm (65) får i torsdagens utgave av sin TV3-serie «Hellstrøm rydder opp hjemme» å hjelpe heimkunnskapslæreren Tor Olav Kåsa (29) fra Notodden.

Men det er ikke bare maten som kom i fokus under innspillingen.

Under en scene som blir spilt inn på skolekjøkkenet benytter Tor Olav anledningen til å vise fram sin evne til å parodiere Eyvind Hellstrøm.

- Det jeg gjør er å legge ned stemmen og å få på plass faktene.

- Hvor er entusiasmen din?, spør han en av de fnisende elevene på Hellstrøm-vis.

POPULÆR: Eyvind Hellstrøm har i flere år hjulpet nordmenn med matlagingen i programmet «Hellstrøm rydder opp hjemme» Foto: TV3
POPULÆR: Eyvind Hellstrøm har i flere år hjulpet nordmenn med matlagingen i programmet «Hellstrøm rydder opp hjemme» Foto: TV3 Vis mer

Parodien blir imidlertid avbrutt når Hellstrøm selv uventet dukker opp i døra.

I episoden som sendes på TV3 torsdag, er imidlertid scenen klippet vekk.
Andreas Framnes i TV3 sier til Seoghør.no at Hellstrøm selv ikke har noe å gjøre med beslutningen om hva som klippes vekk, og avviser ideen om at mesterkokken tok parodien ille opp.

- Hovedårsaken til at dette klippet ikke kom med i episoden, er rett og slett at det ikke var plass. Eyvind reagerte med smil og latter, dette var jo en ganske bra imitasjon, sier han til Seoghør.no.

«Hellstrøm rydder opp hjemme» sendes torsdager kl 20.30 på TV3.

LES OGSÅ: Eyvind Hellstrøm slanket bort ti kilo

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer