- INGEN PROBLEMER: Til tross for at de knapt spiste middager sammen før Eyvind Hellstrøm kom på besøk i programmet «Hellstrøm rydder opp hjemme», hevder Mari Viggen det ikke var noen problemer i forholdet til samboeren Simen Sommerstad, slik TV-bil Foto: TV3
- INGEN PROBLEMER: Til tross for at de knapt spiste middager sammen før Eyvind Hellstrøm kom på besøk i programmet «Hellstrøm rydder opp hjemme», hevder Mari Viggen det ikke var noen problemer i forholdet til samboeren Simen Sommerstad, slik TV-bil Foto: TV3 Vis mer

Dette Hellstrøm-bildet lyver

- Jeg skulle bare ut og hente et glass saft...

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Samboerparet Simen Sommerstad og Mari Viggen overrasket mesterkokken Eyvind Hellstrøm i torsdagens episode av «Hellstrøm rydder opp hjemme» da de avslørte at de etter kun to år som samboere knapt spiste middager sammen.

- Hva er det igjen av et samboerskap når man ikke spiser sammen lenger? spurte en hoderystende Hellstrøm.

Deretter ble Mari ble filmet mens hun brått forlot bordet og gikk raskt inn på kjøkkenet.

- Ble klippet dramatisk

Til Seher.no avslører hun imidlertid at scenen ikke var like dramatisk som TV-bildene gir inntrykk av.

- Det jeg har sett av den, kan få det til å virke som om det var problemer mellom meg og Simen. Når de viser meg mens jeg forlater bordet, var det ikke fordi jeg var lei meg. Jeg skulle bare ut og hente et glass saft.

Mari hevder at Simen også i reklamen for programmet har blitt klippet slik at det fremstår som han sier det er problemer mellom dem.

- Han sier han begynner å bli lei, men det han sa rett etterpå gjaldt matlagingen og ikke forholdet. Det er ikke noen problemer mellom oss.

Angrer ikke
Mari - som ennå ikke hadde sett hele programmet, da Seher.no snakket med henne torsdag, angrer imidlertid ikke på at hun stilte opp i «Hellstrøm rydder opp hjemme».

- Jeg regner med at man alltid spisser det til litt for å lage bra TV. Og vi fikk mange gode råd av Hellstrøm.

- Nå spiser vi mye mer sammen, som regel flere ganger i uken og vi bytter gjerne på å lage maten. Det var veldig lærerikt, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Hellstrøm lanserte “bakrus-fri» vin

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer