<strong>FÅR SKRYT:</strong> Jens Stoltenberg har stått oppreist og gjort en meget god jobb i krisen Norge nå er rammet av, mener Politiker-Norge. Foto: Reuters
FÅR SKRYT: Jens Stoltenberg har stått oppreist og gjort en meget god jobb i krisen Norge nå er rammet av, mener Politiker-Norge. Foto: Reuters Vis mer

- Dette har vært personlig tøft for ham

Politikermiljøet hyller den norske statsministeren Jens Stoltenberg.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Et samlende og sørgende Norge nekter å la terror kneble den politiske debatten og valgkampen. Midt oppi de tragiske hendelsene står statsminister Jens Stoltenberg, somnå høster svært mye ros og anerkjennelse for hvordan han har håndtert denne krisen.

- Regjeringen har gjort en veldig god jobb, og Jens Stoltenberg har opptrådt samlende. Vi er alle rammet, vi er alle fylt med frykt, usikkerhet og raseri, sier FrP-leder Siv Jensen til Dagbladet.
 
Jensen får støtte av Høyre-leder Erna Solberg, som understreker at Stoltenberg selv er hardt rammet av denne katastrofen.

- Jens har gjort en strålende jobb som statsminister i denne situasjonen, som også har vært svært tøff for ham personlig. Han kjente mange av de drepte og deres pårørende. Regjeringen har gjort en god jobb. det virker som beredskapssystemene fungerer bra, mener hun.
 
Stoltenberg gikk, etter å ha holdt en svært gripende tale i Oslo Domkirke, rett til et møte i Stortinget. Til Dagbladet forteller statsministeren at han får krefter av dem som er rundt ham.

- All den støtten og varmen jeg får fra hele landet gir meg krefter, forteller han-

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Nå er de døde, drept, bort for alltid. Det er ikke til å begripe  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer