FIKK SPARKEN: Landslagstrener Peter Mueller fikk sparken denne uken.  Her er han fotografert under verdenscupen på skøyter i Vikingskipet på Hamar i forrige uke. Foto: Scanpix
FIKK SPARKEN: Landslagstrener Peter Mueller fikk sparken denne uken. Her er han fotografert under verdenscupen på skøyter i Vikingskipet på Hamar i forrige uke. Foto: ScanpixVis mer

- Dette har vært mitt livs største nedtur

Men Peter Mueller lover at han skal reise seg igjen.

SEHER.NO: Mandag denne uken fikk amerikaneren Peter Mueller (55) sparken som trener for det norske skøytelandslaget, etter å ha kommet med seksuelle og nedsettende utsagn overfor utøveren Maren Haugli (24).

Nå snakker Peter Mueller for første gang ut om de tunge dagene, i et fire sider langt intervju med Se og Hør Weekend.

- Det har vært mitt livs største nedtur, men jeg skal reise meg igjen, sier Mueller til Se og Hør.

Den kontroversielle treneren benekter samtidig at uttalelsene han kom med overfor Maren Haugli dreide seg om seksuell trakassering.

- Det er direkte løgn det som er kommet frem i media til nå. Jeg vil ved en eventuell rettssak kunne bevise eksakt hva som ble sagt - og av hvem. Foranledningene for mine utsagn ved middagsbordet, var noe løperne tidligere hadde fleipet med om Maren. Jeg sa ordrett til Maren: «I heard you are good at sucking cock?», og så la jeg til: «So are you?», sier Mueller til Se og Hør Weekend.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: Forelsket i 28 år yngre jente