TRENGTE HJELP: Saera Khan måtte ha profesjonell hjelp for å komme seg gjennom den tunge stunden etter telefonskandalen i høst.  Foto: SCANPIX
TRENGTE HJELP: Saera Khan måtte ha profesjonell hjelp for å komme seg gjennom den tunge stunden etter telefonskandalen i høst. Foto: SCANPIXVis mer

- Dette har vært en svært tøff periode

Saera Khan trengte profesjonell hjelp for å komme seg etter telefonbråket.

SEHER.NO: I forrige uke var Arbeiderpartiets Saera Khan (29) tilbake på Stortinget etter at hun ble sykmeldt i oktober i fjor.

Stortingspolitikeren skapte skandale da det i høst ble avslørt at hun hadde brukt sin jobbmobil til spåkone-samtaler for en formue.

Etter at Stortinget sluttet å betale regningen og saken ble kjent, hevdet Khan at regningene var så høye fordi hun hadde en kjæreste på utenlandsopphold i Forsvaret, som hun hadde snakket med på satelitttelefon. Dette ble imidlertid avvist av Forsvaret.

Til slutt måtte Khan innrømme det hele, og kort tid etterpå sykmeldte hun seg og bestemte seg for å trekke seg fra gjenvalg til Stortinget.

Politikeren har i ettertid innrømmet at det hele har vært svært tungt for henne, og i en uttalelse lagt ut på Arbeiderpartiets nettsider i forrige uke fortalte hun om hvordan hun måtte ha hjelp gjennom krisen, skriver Her og Nå.

- Dette har vært en svært tøff periode for meg, og jeg har vært sykmeldt i om lag tre måneder. Jeg har fått god støtte og omtanke fra familie, venner og partifeller, men også profesjonell hjelp til å takle tunge stunder som denne perioden, skrev hun.

Politikeren beklaget også på det sterkeste det som har skjedd.

- Jeg beklager på det sterkeste det som skjedde tidligere i høst med mine høye telefonregninger knyttet til stortingets telefonordning, skriver hun, og legger til:

- Jeg vil bruke resten av min tid som stortingsrepresentant til å fokusere på politiske saker og gjenvinne tillit hos dem jeg har skuffet.

Har du et kjendstips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Skandaleåret fra A til Å!