FORFERDELIG OPPLEVELSE: Gunilla Persson var redd hun skulle miste moren. Foto: NTB Scanpix
FORFERDELIG OPPLEVELSE: Gunilla Persson var redd hun skulle miste moren. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Gunilla Persson:

- Dette har vært en av de verste nettene i livet mitt

Natt til torsdag skal Gunilla Perssons mor nesten ha dødd to ganger.

Publisert

Gjennom TV3s realityserie «Svenske Hollywoodfruer» har TV-seerne blitt godt kjent med både frittalende Gunilla Persson (59) og moren hennes, Iris (92).

Gunilla har moren boende sammen med seg og datteren Erika (16) i Los Angeles, og hun deler ofte bilder og videosnutter av familielivet deres med fansen på sosiale medier.

Onsdag avslørte reality-stjernen at moren hadde havnet på sykehuset, og at det hadde vært en svært skummel opplevelse.

- Jeg kan ikke skrive så mye for jeg har ikke med meg brillene mine, starter hun Instagram-innlegget med.

- Dette har vært en av de verste nettene i livet mitt og det er fremdeles ikke over. Mamma har nesten dødd to ganger. Vi er på sykehus i Santa Monica og hun skal nå opereres for å fjerne en nyrestein som er 11 mm stor. Minst ett mirakel har skjedd i kveld og jeg er sikker på at flere mirakler kommer til å skje. Be for min mamma. Jeg elsker henne så høyt! står det sammen med et bilde som viser Iris liggende i en sykehusseng.

«Mamma er en fighter»

På sykehuset ble 92-åringen raskt mye dårligere, og en stund skal hun ha svevd mellom liv og død.

- Hun lider av uregelmessig hjerterytme og lavt blodtrykk, med da hun kom inn på sykehuset viste hun ingen symptomer på å være så utrolig syk. Hun var feberfri, men fikk plutselig kjempehøy feber, begynte å fryse og skjelve. Hjertet dunket som en galopperende hest og huden hennes ble blå. Jeg har aldri sett noe lignende. Det var forferdelig, utdyper Persson til Aftonbladet.se.

Da blodtrykk deretter skal ha falt til et farlig lavt nivå, begynte TV-profilen å be til Jesus i frykt for å miste moren. Og et lite mirakel skal ha skjedd.

- I løpet av 30 sekunder gikk blodtrykket opp igjen. Det er umulig. Legene ble også sjokkerte, hevder hun.

Torsdag ble Iris operert, og de neste dagene vil hun bli på sykehuset til observasjon, samt for å fjerne nyresteinen.

Selv om ikke moren er helt utenfor fare ennå, er Gunilla svært lykkelig over at ting har gått bra så langt, og kaller moren «en fighter».

- Jeg er lettet over at hun kom fra dette med livet i behold, forteller hun til Aftonbladet.

Arrestert av politiet

Dette året virker å ha vært tungt for skandalemakeren. I april brant huset hennes til grunnen og gjorde familien hjemløse. Brannen sendte også moren på sykehus med skader, og i etterkant måtte Gunilla bevise at moren faktisk levde fordi svenske myndigheter mistenkte at hun fusket med pensjonen.

- Jeg er så sint at jeg koker, uttalte Persson til Aftonbladet den gang.

- Det er kvalmt. Dette er bare en fortsettelse på den personlige vendettaen de har hatt mot meg siden jeg ble kjent, fortsatte hun illsint til avisen.

En måned etter på skapte hun overskrifter nok en gang da hun ble pågrepet av politiet i Palm Beach i Florida, mistenkt for å ha stjålet et par eksklusive solbriller.

Til Se og hør hevdet 59-åringen at det hele dreide seg om en misforståelse, og hadde ingen kommentar utover dette.

LES OGSÅ: - Det som skjedde i sommer vil aldri gå over

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer