Eva Longoria:

- Dette har vært det beste året i mitt liv

Skuespiller Eva Longoria elsker å være mamma.

LYKKELIG FAMILIE: Eva Longoria og ektemannen nyter tiden som småbarnsforeldre. Her i Cannes sist måned. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIG FAMILIE: Eva Longoria og ektemannen nyter tiden som småbarnsforeldre. Her i Cannes sist måned. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Siden 2013 har Hollywood-stjernen Eva Longoria (44) vært sammen med forretningsmannen José «Pepe» Bastón (51). Våren 2016 ga de hverandre sine ja og i desember året etter, kom den hyggelige nyheten om at duoen skulle bli foreldre.

I fjor sommer, nærmere bestemt den 19. juni, kom sønnen Santiago Enrique Bastón til verden.

- Vi er så takknemlige for denne vidunderlige velsignelsen, jublet Longoria og ektemannen til det spanske magasinet Hola! USA den gang.

Nå er det allerede ett år siden Eva ble mamma for første gang, og på sønnens bursdag tok skuespilleren til sosiale medier for å hylle sin lille hjerteknuser.

- Når skjedde dette?!!! Jeg har en ettåring! Han er ingen baby lenger, nå er han en liten gutt. Dette året har vært det beste året i livet mitt. Det har vært magisk å våkne opp til denne vakre sjelen hver morgen og å legge ham hver kveld.

- Hver eneste latter som kommer ut av munnen din og hvert smil som brer seg over fjeset ditt, har vært ren glede! Takk for at du valgte meg som din mamma! Jeg elsker deg, min kjære! Gratulerer med dagen Santi baby, skrev hun på Instagram sammen med dette bildet:

Flere av Longorias stjernevenner har sendt sine gratulasjoner til ettåringen i kommentarfeltet under.

- Gratulerer med dagen, babygutt! Vi er så glad i deg. Kyss fra alle oss, skriver Victoria Beckham (45).

- Gratulerer med dagen til dere begge, deler Reese Witherspoon (43).

- Gratulerer med dagen Santiago! Gratulerer med dagen mamma Eva! Jeg er glad i dere, lyder hilsenen fra Melanie Griffith (61).

- Happy happy happy birthday søte, deilige gutt! skryter Brooke Shields (54).

Kjendiser som Ricky Martin (47), Natalie Portman (38) og Gabrielle Union (46) hyller bursdagsbarnet med en rekke ulike emojis under bildet.

- Planen gikk i vasken

Kort tid etter at Eva postet bursdagshilsenen til vesle Santiago, delte hun nok et søtt bilde av bursdagsbarnet:

- Det er bare sååååå mange bilder fra dette året, så jeg kan ikke poste kun et! Gratulerer med dagen, min søte babygutt!

Selve bursdagen feiret familien i Disneyland. Også herfra har hun delt et par bilder med sine nesten syv millioner følgere på Instagram:

Tidligere har «Frustrerte fruer»-stjernen uttalt at hun kom til å være nøye med å ikke eksponere sønnen på sosiale medier.

- Det er litt morsomt for før han ble født avtalte mannen min og jeg at vi ikke ville dele så mye. Vi ønsket å holde livet sammen med sønnen vår privat. Nå tenker jeg hver eneste dag at «Jeg bare må poste dette bildet, for det er så søtt».

- Så den planen gikk fullstendig i vasken, forteller hun ifølge Contact Music.

Saken fortsetter nedenfor.

Ikke kjærlighet ved første blikk

Det var altså i mai 2016 at Eva og Jose giftet seg.

Paret ga hverandre sine ja i en romantisk seremoni i kystbyen Valle de Bravo i Mexico foran familie og venner, som blant annet inkluderte Hollywood-stjerner som Victoria og David Beckham, Penélope Cruz, Ricky Martin, Katy Perry og Mario Lopez.

Filmstjernen har ikke lagt skjul på at hun er hodestups forelsket i sin flotte ektemann, og duoen blir stadig sett i het flørt sammen på hyggelige lunsjer eller ferieturer.

Men til tross for de sterke følelsene, har Eva tidligere avslørt at hun ikke falt for José første gang hun traff ham.

- Det var kjærlighet ved andre blikk, sa den tidligere «Frustrerte fruer»-stjernen til Access Hollywood i 2017.

Saken fortsetter nedenfor.

Duoen ble introdusert for hverandre gjennom en felles venn, men Jose skal ikke ha gjort noe særlig inntrykk på skuespilleren.

Da de møttes igjen et halvt år senere, fikk pipa derimot en annen lyd.

- Vi sa typisk bare «Hei» til hverandre, men da vennen vår introduserte oss igjen, et halvt år senere, spurte jeg ham interessert: «Hvem er det?».

- Han fortalte jeg hadde møtt ham seks måneder tidligere, og jeg bare: «Jeg kan ikke huske at jeg har møtt ham før. Han er den kjekkeste mannen jeg har sett noen gang».

Vis mer

LES OGSÅ: - Ikke få meg til å hate babyen din

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer