Jessie J og Channing Tatum:

Dette har stjerneparet aldri gjort før

Sangstjernen deler sjeldne bilder sammen med kjæresten.

ROMANTISKE BILDER: Stjerneparet Jessie J og Channing Tatum har holdt en svært lav profil siden de ble koblet til hverandre i oktober i fjor. Nå deler imidlertid sangstjernen romantiske bilder sammen med den kjekke skuespillerkjæreste. Foto: NTB scanpix
ROMANTISKE BILDER: Stjerneparet Jessie J og Channing Tatum har holdt en svært lav profil siden de ble koblet til hverandre i oktober i fjor. Nå deler imidlertid sangstjernen romantiske bilder sammen med den kjekke skuespillerkjæreste. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hollywood-paret Channing Tatum (39) og Jessica Ellen Cornish (31), best kjent under artistnavnet Jessie J, ble først koblet til hverandre i oktober i fjor.

Siden den gang har de to turtelduene blitt observert sammen en rekke ganger, og i midten av mars klarte de ikke lenger å skjule de varme følelsene for omverden, da de vandret hånd i hånd i Londons gater. Kun noen uker senere delte Channing en emosjonell gratulasjon til sin utkårede hvor han hyllet Jessie i anledning sangstjernens 31 årsdag.

- Ønsker deg den lykkeligste dagen fylt med kjærlighet og lys. Du kom inn i verden på denne dagen og satte fyr på den. Du har velsignet øynene, ørene, hjertene og livene våre, skrev skuespillerstjernen, og la til:

- Tusen takk for at du er deg selv. Du er så veldig spesiell. Gratulerer med dagen baby, skrev Channing i innlegget.

Forelsket

Til tross for at Channing og Jessie har vært et par en god stund, har de enda ikke delt noen bilder av hverandre sammen, før nå.

Tirsdag delte nemlig den 31 år gamle sangeren til alles overraskelse to bilder av seg selv sammen med den kjekke skuespillerkjæresten på Instastory. På bildene kan det se ut til at paret er ute for å pleie kjærligheten tilsynelatende under en middag.

KJÆRLIGHET: Man kan trygt si at flere av fansen ble overrasket da Jessie J bestemte seg for å dele to bilder av seg selv sammen med sin utkårede Channing Tatum på Instagram. Foto: Skjermdump fra Instagram
KJÆRLIGHET: Man kan trygt si at flere av fansen ble overrasket da Jessie J bestemte seg for å dele to bilder av seg selv sammen med sin utkårede Channing Tatum på Instagram. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

På det ene bildet poserer stjerneparet for kameraet og Jessie har tegnet et rødt hjerte rundt dem. På det andre bildet later sangstjernen som at hun er i ferd med å slikke Channing på kinnet.

FLØRTER: Jessie J og Channing Tatum er blitt et populært par siden de først ble koblet til hverandre i oktober i fjor. Foto: Skjermdump fra Instagram
FLØRTER: Jessie J og Channing Tatum er blitt et populært par siden de først ble koblet til hverandre i oktober i fjor. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Ut fra bildene å dømme ser det i hvert fall ut til at stjerneparet stortrives i hverandres selskap og at kjærligheten fortsetter å blomstre mellom dem.

Paret har som nevnt holdt en svært lav profil siden det ble kjent at de hadde funnet hverandre. Først nå nylig har de uttalt seg om forholdet, noe Jessie gjorde i et åpent brev til Closer Magazine, gjengitt av The Sun.

Der innrømmet stjernen at hun skulle ønske hun kunne skru tilbake tiden til da hun var yngre, og fortelle seg selv at hun burde ha mer selvtillit og at hun en dag kom til å date en Hollywood-kjekkas.

- Den første tingen jeg ville sagt til meg selv er «du er nok». Jeg ville sagt «vær deg selv og ikke vær redd for å si hva du føler». Jeg ville også kuttet ned på all den blushen og tatt en pust i bakken. «Du kommer til å bli sammen med Channing Tatum om 10 år, så bare fortsett videre».

Videre i brevet innrømmet sangstjernen at hun synes det er vanskelig med all oppmerksomheten rundt forholdet med Channing.

- Jeg tar aldri livet mitt for gitt, men noen ganger vil jeg bare gå på en date uten at en sikkerhetsvakt sitter ved siden av kjæresten min, fortsatte hun, ifølge The Sun.

STILSKIFTE: Skuespiller Channing Tatum, blant annet kjent fra «Magic Mike», har den siste tiden gjennomgått et dramatisk stilskifte. Det faller ikke helt i smak hos alle. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer Vis mer

Veldig lykkelig

Jessie stilte også opp til et intervju med The Times i midten av juni, gjengitt av People, hvor de kom inn på forholdet til Hollywood-kjekkasen. Ifølge nettstedet innrømmet Jessie at hun har møtt kjærestens seks år gamle datter, Everly, som han har sammen med ekskona Jenna Dewan (38).

Da sangstjernen fikk spørsmål om det var vanskelig å møte datteren til Channing for første gang, var hun klar i sin tale:

- Gud nei! Hun er bare seks år og helt fantastisk.

Under intervjuet med The Times avslørte Jessie også at hun og Channing ble fotografert av paparazzier før de var romantisk involvert med hverandre og at det la et press for dem.

- Vi trengte tid til å bli kjent med hverandre. Vi hadde akkurat hatt vår første ferie sammen, som var helt fantastisk, men det er alt jeg skal fortelle, sa sangfuglen i intervjuet.

Saken fortsetter nedenfor.

Jessie påpekte videre i intervjuet at hun er veldig lykkelig i forholdet med Channing.

- Jeg er veldig fornøyd med «21 Jump Street», fortalte hun, og refererte til Channings rolle i filmen.

- Jeg ser alltid etter en fyr med god sans for humor og god moral. Og hygiene. En mann som dusjer er veldig viktig, la hun til.

Flørtet på sosiale medier

Tidligere har Channing og Jessie delt flere flørtende meldinger med hverandre i sosiale medier.

Da den britiske sangeren publiserte et Instagram-bilde av seg selv i bikini sammen med flere nacho-tallerkener i slutten av februar, skrev blant annet Hollywood-kjekkasen følgende i kommentarfeltet:

- Den heiteste Instagram-matmodellen som finnes for øyeblikket.

Channing Tatum har også flere ganger blitt observert på Jessie Js konserter, og i november i fjor hintet han mer eller mindre åpenlyst om den nye romansen overfor sine over 17 millioner følgere.

Da delte nemlig skuespilleren en hyllest til 31-åringen etter at hun under en konsert i London avslørte for publikum at hun ikke kan få barn.

- Denne kvinnen åpnet nettopp opp hjertet sitt fullstendig på scenen i Royal Albert Hall. De som var til stede var vitne til noe helt spesielt. Wow, skrøt han.

Støtter eksmannens nye flamme

I april i fjor kom den sjokkerende nyheten om at Channing Tatum og Jenna Dewan skulle skilles. Paret hadde vært gift i ni år, og sammen har de som tidligere nevnt datteren Everly.

Både Jenna og Channing skal ha gått videre på hver sin kant etter bruddet, og i november beviste førstnevnte en gang for alle at det er svært god stemning mellom henne og eksen etter bruddet.

På sin Instagram-story tok nemlig 38-åringen Jessie J i forsvar etter at fansen skal ha gått hardt ut mot henne. Flere påpekte nemlig den slående likheten mellom de to brunettene, og flere mente at Channing har valgt en tro kopi av ekskona.

I et lengre innlegg på Instagram skrev Jessie J blant annet at det er feil av andre å sammenligne henne med en annen vakker kvinne.

View this post on Instagram

💭

A post shared by J E S S I E . J (@jessiej) on

- Jeg brukte hele barndommen min på å prøve å være komfortabel i min egen kropp, akkurat som så mange andre unge jenter, skrev hun blant annet.

Videre påpekte sangeren at alle er gode nok, akkurat som de er. Hun la heller ikke skjul på at hun har slitt opp gjennom årene, men at hun nå ønsker å lage musikk som kan hjelpe andre.

Bare noen få timer senere hyllet Jenna artisten for åpenheten.

STØTTENDE: Jenna svarte Jessie J på Instagram. Foto: Skjermdump / Instagram
STØTTENDE: Jenna svarte Jessie J på Instagram. Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer

- Amen, Jessie! Kvinner for kvinner hele veien. Ikke noe rom for negativitet. La oss leve i en verden hvor vi støtter hverandre og løfter hverandre opp. Som jeg sa tidligere, positive vibber hele veien. Ikke noe annet enn respekt, skrev Jenna.

LES OGSÅ: Bekrefter hun utroskapsryktene her?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer