Dette har skapt sterke reaksjoner

Nå stiller Charterfeber-Rannveig opp på «TV 2 hjelper deg» for å se om teorien om barneklær stemmer.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den tidligere Charterfeber-deltageren og mammabloggeren Rannveig Heitmann provoserte mange småbarnsforeldre da hun i november skrev at hun nektet å kle barna sine i annet enn dyre merkeklær.«Jeg tror også at de fleste foreldre ville ha kjøpt dyre klær til barna sine om de hadde hatt mulighet til det, og at den stygge kritikken jeg og andre mødre får, som velger å kjøpe merkeklær til barna, kommer av at de rett og slett føler seg litt utenfor og misunnelige og gjerne skulle hatt muligheten til å gjøre det selv», stod det blant annet i innlegget.

Tar utfordringen

I torsdagens episode av forbrukerprogrammet «TV 2 hjelper deg» er Rannveig med på en test som vil undersøke om det faktisk er kvalitetsforskjell mellom dyre og billige barneklær.Heitmann innrømmer at hun ble overrasket over det sterke engasjementet blogginnlegget hennes skapte.- Det er nok ett av de innleggene som har skapt mest reaksjoner i hele min bloggkarriere, så det er nok mange meninger rundt temaet.

Uenig

Rannveig er selv mor til datteren Emma (6 mnd.) og sønnen Nathaniel .I «TV 2 hjelper deg» møter hun en annen blogger, Susanne Kaluza, som har et helt annet syn på dyre merkeklær til barn.- Hvis noen mener at man må kjøpe dyre merkeklær fordi det er bedre kvalitet, så er ikke det min mening i alle fall, sier hun.Heitmann - som nylig ble singel etter at det ble slutt mellom henne og samboeren Willem Lund Henninger - står imidlertid fast på sin mening.- Min mening er at dyrere klær har bedre kvalitet, det sier seg selv.Hvem som får rett kan man se i «TV 2 hjelper deg», som sendes torsdag kl 20.30.LES OGSÅ: - Jeg har atter en gang blitt alenemamma

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer