VISTE FRAM SJEKKETRIKSET: - Å være bartender er et bra sjekketriks, sier Fabian Naarstad, mens han viser kunsten med å få et sambuca-glass til å suge seg fast til hans brystvorte. Foto: Anders Myhren, Seher.no
VISTE FRAM SJEKKETRIKSET: - Å være bartender er et bra sjekketriks, sier Fabian Naarstad, mens han viser kunsten med å få et sambuca-glass til å suge seg fast til hans brystvorte. Foto: Anders Myhren, Seher.noVis mer

- Dette har skaffet meg mange damer

Fabian Naarstad viste fram barkunster for Paradise-kollegene og Seher.no. Se video!

Se Paradise-Fabian vise sine barkunster i videoen nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Den festglade studenten Fabian Naarstad skrøt høyt av sine evner som bartender, da han mandag sjekket inn i realityserien «Paradise Hotel» på TV3.

Men etter å ha mistet en flaske i bakken på TV, ble 26-åringen, som til daglig jobber som bartender i Oslo, vist mens han gråt over tabben.

Fabian tok derfor sporty imot utfordringen, da Seher.no ba ham vise sine kunster for Paradise-kollegene Patrick Nygård (22), Cathrine Tinnesand (24), Torbjørn Stafford Barth (21) og Helfner Augusto (20).


Blant annet viste realitydeltakeren fram favoritt-trikset med å lime et fullt sambuca-glass til brystvorten.

- Det er viktig å skape litt show i baren. Vanligvis har jeg god kontroll, men grunnen til at jeg mista flasken på Paradise, var at de ga meg en full liter-flaske og det har jeg aldri prøvet før, men jeg gråt ikke på grunn av det, det var noe de klippet inn, hevder han til Seher.no.

«Paradise Hotel»-deltakeren sier til Seher.no at det har vært tett med festing etter at TV-serien begynte å rulle over TV-skjermen.

Og skal vi tro Naarstad er sjonglering i baren en god måte å sjarmere det motsatte kjønn på.

- I det siste har jeg vært ute ti av tolv dager. Bartending er helt klart et bra sjekketriks. Dette har skaffet meg mange damer, sier han og ler til Seher.no.

Se video med Fabians bar-stunt nederst i artikkelen!

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Vil vise Tine at jeg er bedre i senga[obj:media:8543]