Pia Haraldsen:

Dette har Pia gjort siden hun forsvant fra rampelyset

De siste årene har Pia Haraldsen så godt som forsvunnet fra rampelyset. Dette har hun drevet med siden sist.

KLAR FOR FEIRING: Pia Haraldsen har trukket seg kraftig tilbake de siste årene, men torsdag var hun klar for å feire episode nummer 500 av «4-stjerners middag».
Foto: Nina Hansen / DAGBLADET
KLAR FOR FEIRING: Pia Haraldsen har trukket seg kraftig tilbake de siste årene, men torsdag var hun klar for å feire episode nummer 500 av «4-stjerners middag». Foto: Nina Hansen / DAGBLADET Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Pia Haraldsen (36) ble kjendis over natten, da hun i 2004 stilte i en lyserosa, ettersittende kjole i dåpen til prinsesse Ingrid Alexandra (14).

Pia var invitert i dåpen fordi hun den gang var stedatter av dronning Sonjas (80) nevø, Karl Otto Haraldsen.

Siden den gang har 36-åringen blant annet prøvd å finne kjærligheten på TV sammen med moren, Jasmin Haraldsen, i «Pia & Jasmin» og vært med i «4-stjerners middag».

Men de siste årene har det imidlertid vært stille fra 36-åringen.

Når Se og Hør møter henne under «4-stjerners middag» sin feiring av episode 500 torsdag, kan Pia derimot fortelle at hun har hatt hendene fulle de siste årene, til tross for sitt fravær i rampelyset.

- Jeg jobber som foredragsholder og reiser rundt i hele landet og holder foredrag om mote og trender, noe jeg har gjort i veldig mange år, sier hun til Se og Hør.

Det er imidlertid ikke bare mote det går i for Haraldsen. For henne er nemlig mental helse også et viktig tema, som hun gjerne tar opp i jobbsammenheng.

- Det er bra at det er blitt mer fokus på mental helse i det siste, fortsetter hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer