Pia Haraldsen:

Dette har Pia gjort siden hun forsvant fra rampelyset

De siste årene har Pia Haraldsen så godt som forsvunnet fra rampelyset. Dette har hun drevet med siden sist.

KLAR FOR FEIRING: Pia Haraldsen har trukket seg kraftig tilbake de siste årene, men torsdag var hun klar for å feire episode nummer 500 av «4-stjerners middag».
Foto: Nina Hansen / DAGBLADET
KLAR FOR FEIRING: Pia Haraldsen har trukket seg kraftig tilbake de siste årene, men torsdag var hun klar for å feire episode nummer 500 av «4-stjerners middag». Foto: Nina Hansen / DAGBLADET Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Pia Haraldsen (36) ble kjendis over natten, da hun i 2004 stilte i en lyserosa, ettersittende kjole i dåpen til prinsesse Ingrid Alexandra (14).

Pia var invitert i dåpen fordi hun den gang var stedatter av dronning Sonjas (80) nevø, Karl Otto Haraldsen.

Siden den gang har 36-åringen blant annet prøvd å finne kjærligheten på TV sammen med moren, Jasmin Haraldsen, i «Pia & Jasmin» og vært med i «4-stjerners middag».

Men de siste årene har det imidlertid vært stille fra 36-åringen.

Når Se og Hør møter henne under «4-stjerners middag» sin feiring av episode 500 torsdag, kan Pia derimot fortelle at hun har hatt hendene fulle de siste årene, til tross for sitt fravær i rampelyset.

- Jeg jobber som foredragsholder og reiser rundt i hele landet og holder foredrag om mote og trender, noe jeg har gjort i veldig mange år, sier hun til Se og Hør.

Det er imidlertid ikke bare mote det går i for Haraldsen. For henne er nemlig mental helse også et viktig tema, som hun gjerne tar opp i jobbsammenheng.

- Det er bra at det er blitt mer fokus på mental helse i det siste, fortsetter hun.

Til tross for at Pia kjemper for mer oppmerksomhet rundt nettopp dette temaet, kan hun avsløre til Se og Hør at hun ikke blir en av dem som får treffe prins William og hertuginne Kate når de ankommer Norge neste uke. Da vil nemlig nettopp mental helse være i fokus.

Saken fortsetter under bildet.

I DÅP: Pia fikk mye oppmerksomhet for antrekket sitt under dåpen til prinsesse Ingrid Alexandra i 2004. Foto: NTB Scanpix
I DÅP: Pia fikk mye oppmerksomhet for antrekket sitt under dåpen til prinsesse Ingrid Alexandra i 2004. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Mye tyder på at 36-åringen har hendene fulle og flere baller i luften. For ikke nok med at hun holder foredrag, hun har også privat jobbet med blant annet prosecco og en neglelakkolleksjon.

- Jeg syns det er veldig gøy å skape noe, at man får en idé og faktisk gjennomfører det. Og se at man faktisk får gjennomslag for det, sier hun og legger til at hun holder på med et nytt prosjekt.

På spørsmål om hun savner rampelyset, drar 36-åringen noe på svaret før hun sier:

- Nei, egentlig ikke. Det er en balansegang selvfølgelig, men jeg føler at jeg har mer privatliv nå da, sier hun lattermildt.

- Det kan jo være en fordel, fortsetter hun.

PÅ RØD LØPER: Pia Haraldsen og moren Jasmin Haraldsen under Kjendisgallaen i 2016. Foto: NTB Scanpix
PÅ RØD LØPER: Pia Haraldsen og moren Jasmin Haraldsen under Kjendisgallaen i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Slik er drømmemannen

Det var i 2009 Pia og moren søkte etter kjærligheten på TV, men til Se og Hør kan Pia avsløre at hun er singel i dag.

- Jeg er veldig singel.

Men når hun blir spurt om det er rom for en ny, romantisk TV-serie i fremtiden, svarer hun noe undrende.

- Jeg tenkte at jeg aldri skulle være med på det igjen, men man skal aldri si aldri og nå er jeg singel igjen, så kanskje, sier hun.

- Nei da, legger hun til.

36-åringen forteller at hun trives i singeltilværelsen, men at hun gjerne skulle hatt en å dele hverdagen med.

DELTAKER: I 2007 var Pia med i «Skal vi danse». Her med dansepartner, Thomas Wendel. Foto: NTB Scanpix
DELTAKER: I 2007 var Pia med i «Skal vi danse». Her med dansepartner, Thomas Wendel. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Man må jo gjøre litt egen innsats og man må ut av døren, for det er ingen som kommer å banker på den. Man må faktisk ut, sier hun og legger til at hun ikke benytter seg av verken nettdating eller datingapper.

- Jeg går på dater, det gjør jeg. Man må tro på at man kan møte noen i sosiale settinger.

For Pia er det viktig at drømmemannen har en god personlighet. At han er snill, har empati for andre mennesker og er reiselysten. I tillegg forklarer hun at de må kunne le og ha det gøy sammen.

- Felles interesser er viktig. Og selvsagt at man er litt på samme sted i livet, sier hun.

Insomni

Pia Haraldsen har blant annet jobbet i VG, TV 2 og vært redaktør for trender og underholdning i magasinet Cosmopolitan.

Senere har hun også vært programleder for «Kjendisjakten» og «Frokostquiz», og i 2006 spilte Pia inn sangen «You Got It».

Til tross for at det utad ser ut til at Pia har full kontroll, har hun tidligere avslørt at hun lider av insomni, som betyr søvnløshet.

- Mitt problem er ikke selve sovingen, men innsovningen. Jeg kan føle meg kjempetrøtt, men så får jeg ikke sove. Når jeg legger meg i sengen - «pling!» - så er jeg våken, har hun tidligere uttalt.

- For meg er det alltid utfordrende om jeg får sove eller ikke. Hvis det ikke går, står jeg opp, setter meg i sofaen i stuen, leser eller ser på tv. Til slutt blir jeg trøtt, men jeg kan oppleve at jeg fortsatt ikke får sove, sa Pia til Her og Nå.

FRIERE: Pia og Jasmin viste frem frierne sine i 2009. Foto: Sølve Hindhamar
FRIERE: Pia og Jasmin viste frem frierne sine i 2009. Foto: Sølve Hindhamar Vis mer

Hun fortalte at plagene kom i perioder, og at hun den gang håpet at hun skulle bli kvitt dem for godt.

Hun tror mange lider av samme problem som henne.

- Det er et stort problem i samfunnet. Mange sliter med det, også mennesker jeg kjenner. Det som er skremmende, er at det rammer så mange unge, sa Pia til bladet.

LES OGSÅ: - Jeg er skuespiller til en viss grad

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer