SØTT: Khloé Kardashian koste seg stort da hun besøkte Mexico.  Foto: Instagram
SØTT: Khloé Kardashian koste seg stort da hun besøkte Mexico. Foto: Instagram Vis mer

- Dette har jeg drømt om

Khloé Kardashian ble helt betatt da hun fikk kose med en stor jaguar i Mexico.

Publisert

SEOGHØR.NO: «Keeping up with the Kardashians»-skjønnheten Khloé Kardashian (31) fikk drømmen oppfylt da hun besøkte Mexico tidligere denne måneden.

Sammen med søsteren Kendall Jenner (19) besøkte hun hjelpeorganisasjonen «Black Jaguar White Tiger Foundation», som er et hjelpesenter for store katter. 

- Dette har jeg drømt om, skrev en tydelig lykkelig Khloé til ett av de mange bildene hun delte på bildedelingstjenesten Instagram. 

Den flotte jaguaren så helt ufarlig ut mens Khloé klødde og koste den på magen, men på et annet bilde ser man hvor stor den egentlig er. 

- Dagen min har nettopp startet. Se på dette ansiktet!!!! Jeg er helt forelsket i denne babyen, skrev hun til et annet bilde. 

SØTT: - Dette har jeg drømt om, skrev Khloe Kardashian til det søte bildet med jaguaren.  Foto: Instagram
SØTT: - Dette har jeg drømt om, skrev Khloe Kardashian til det søte bildet med jaguaren. Foto: Instagram Vis mer

Kendall publiserte også flere bilder på Instagram fra besøket, men ingen av seg selv. Hun delte imidlertid et bilde av en liten jaguar som hvilte på føttene hennes.

- En fantastisk dag hittil. Det er fantastisk å se hva organisasjonen gjør for disse dyrene. Vi trenger flere sånne mennesker i verden! (Til alle hatere der ute, skoene er ikke ekte slangeskinn), forsikret hun til bildet. 

Gikk ned 16 kilo

Nyig stilte vakre Khloé opp på en sexy photoshoot for bladet Complex, der hun viste frem resultatet av mange timer på tredemølla. 

Hun stilte seg egentlig skeptisk til oppdraget, men det var den anerkjente storesøsteren Kim Kardashian (34) som skal ha oppmuntret henne til å gjennomføre det. 

- Jeg må takke min veldig støttende søster for at hun tvang meg til å gjøre dette. Jeg hadde utsatt det fordi jeg var redd, men Kim hadde troen på meg, skrev den vakre blondinen på Instagram. 

Det er flere som i lang tid har langt merke til Khloés vektnedgang, men det er først nå hun har åpnet seg rundt sin nye kroppsfasong. 

- Jeg har gått ned 16 kilo. Jeg veier meg ikke ofte og jeg er ikke så opptatt av det, men jeg sjekker av og til, sa stjernen til radiostasjonen Nova FM

SØSTERKJÆRLIGHET: Khloe Kardashian og Kendall Jenner er ikke bare søstre, men også bestevenninner.  Foto: NTB scanpix
SØSTERKJÆRLIGHET: Khloe Kardashian og Kendall Jenner er ikke bare søstre, men også bestevenninner. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Brad har alltid håpet at Jennifer vil finne kjærligheten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer