Dette har ingen sett på seks måneder

Christina Aguilera overrasket alle da hun dukket opp i en tettsittende kjole på Vanity Fairs Oscar-fest.

Publisert

SEOGHØR.NO: Popstjernen Christina Aguilera (34), som i august 2014 fikk datteren Summer Rain (6 mnd.) med forloveden Matthew Rutler, har holdt en svært lav profil siden fødselen.

Den ferske Grammy-vinneren har delt et bilde av datteren på Instagram, men 34-åringen har bare delt ett Instagram-bilde av seg selv på mange måneder.

Nå er det imidlertid slutt på det tilbaketrukne livet.

Natt til mandag gjorde Aguilera sin første offentlige opptreden etter at hun ble tobarnsmor for et halvt år siden, på Vanity Fairs årlige Oscar-fest.

«Beautiful»-sangeren, som har sønnen Max (7) fra ekteskapet sitt med Jordan Bratman, viste frem figuren sin i en ettersittende, hvit Marc Bouwer-kjole mens hun poserte selvsikkert for fotografene.

Sangerinnen, som opptrådte på den stjernespekkede festen, kombinerte antrekket med sko fra Christian Louboutin, glitrende smykker og en elegant hestehale.

Saken fortsetter under bildet.

SMILTE SELVSIKKERT: Christina Aguilera så ut til å kose seg tilbake i blitzregnet på Vanity Fair-festen, der hun hadde forloveden Matthew Rutler (t.h) som kavaler.  Foto: All Over Press
SMILTE SELVSIKKERT: Christina Aguilera så ut til å kose seg tilbake i blitzregnet på Vanity Fair-festen, der hun hadde forloveden Matthew Rutler (t.h) som kavaler. Foto: All Over Press Vis mer

Nettstedet E! News skryter uhemmet av Aguileras former seks måneder etter fødselen.

- Den blonde skjønnheten vakte oppsikt i en hvit kjole som satt som støpt, og som fremhevet de misunnelsesverdige kurvene hennes, skriver E! News.

«X Factor»-dommeren, som har gått mye opp og ned i vekt i løpet av karrieren, virker svært fornøyd med kroppen sin i dag - i hvert fall hvis man skal tro de sexy poseringene hennes på Vanity Fair-løperen.

Hun delte også et nytt Instagram-bilde av seg selv, der hun poserer tett inntil forloveden i anledning Oscar-etterfesten - der flere stjerner som ennå ikke har født også moret seg.

Saken fortsetter under bildet.

Steppin out with my baby!

Et bilde publisert av Christina Aguilera (@xtina)

Hva synes du om Christina Aguileras rød løper-debut etter fødselen? Kast terning på henne og de andre stjernene på Vanity Fair-festen!

[views:embed:node_embed:block:77759]

Her kan du få med deg hele Se og Hørs spesialsending i anledning Oscar-utdelingen 2015:

LES OGSÅ: Ble gravid mot andre odds

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer