Keanu Reeves:

- Dette har ikke skjedd på flere tiår

Keanu Reeves opptreden på den rød løperen vekker internasjonal oppsikt.

SAMMEN PÅ RØD LØPER: Denne uken ankom skuespiller Keanu Reeves rød løper sammen med kvinnen det har versert romanserykter om i en årrekke. Foto: NTB Scanpix
SAMMEN PÅ RØD LØPER: Denne uken ankom skuespiller Keanu Reeves rød løper sammen med kvinnen det har versert romanserykter om i en årrekke. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Som en av Hollywoods mest populære skuespillere siden slutten av 80-tallet, skulle man kanskje ikke tro at Keanu Reeves (55) ville ha problemer på damefronten. Men den libanesiskfødte skuespilleren har hatt alt annet enn hell i kjærligheten gjennom sitt 55 år lange liv.

I 2001 mistet han sin 28 år gamle ekskjæreste, skuespilleren Jennifer Syme, i en tragisk bilulykke. To år tidligere hadde paret også mistet sin ufødte datter i en dødfødsel.

Siden den gang har skuespilleren vært koblet til flere kvinner, uten at det har vist seg å bli noe varig, og han er forblitt ugift og uten egne barn.

Denne uken var det imidlertid mange som sperret opp øynene, da Reeves dukket opp på den rød løperen hånd i hånd med kvinnen det har versert romanserykter om i flere år.

«Sad Keanu»

Få andre skuespillere med lignende berømmelse har vernet om privatlivet like godt som «Matrix»-stjernen. Han dukker sjelden opp på rød løper - og om han gjør det, er det sjelden med andre enn sine skuespillerkolleger.

55-åringen, som har vokst opp med moren og søsteren i New York og Toronto, har gjerne vært omtalt som «tilbaketrukket», «jordnær» og «melankolsk». I årene etter at han mistet både sin ufødte datter og tidligere kjæreste, ble det påstått at stjernen gikk i terapi, men han har sjelden uttalt seg direkte om dødsfallene, eller hvordan dette har påvirket ham.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer