Mila Kunis og Ashton Kutcher:

Dette har ikke skjedd på fire år

Ekteparet var først enige om å bare være «friends with benefits».

SJELDENT SYN: Mila Kunis og Ashton Kuther dukket opp på rød løper for første gang siden 2017. Dette er bare andre gangen paret går sammen alene på rød løper. Foto: Matt Winkelmeyer / AFP / NTB
SJELDENT SYN: Mila Kunis og Ashton Kuther dukket opp på rød løper for første gang siden 2017. Dette er bare andre gangen paret går sammen alene på rød løper. Foto: Matt Winkelmeyer / AFP / NTB Vis mer
Publisert

I løpet av deres nesten ni år lange forhold har Mila Kunis (38) og Ashton Kutcher (43) nesten aldri posert sammen på en røde løperen.

Denne uken gjorde de et unntak for den store åpningen av Lawrence J. Ellison Institute, et nytt medisinsk senter for kreftforskning.

Den overraskende ankomsten, der begge var iført svært avslappede antrekk til rød løper å være, vekket stor oppmerksomhet.

Kunis hadde på seg en elegant svart dress, mens Kutcher hadde på seg en marineblå cardigan, svarte bukser og en stripet skjorte.

OPERERT: Kirurg, Ben Talei, avslører hvilke kjendiser i Hollywood som har operert seg. Video/ reporter: Kjersti Flaa / Rød Løper Vis mer

Paret jobber aldri samtidig

Entertainment Tonight klarte å kapre til seg et intervju med Kunis på den røde løperen.

Hun ble spurt om hvordan hun og Kutcher balanserte skuespillerkarrierene med å oppdra sine to barn Wyatt, på nesten 7 år, og Dimitri, på 5 år.

- Vi jobber aldri samtidig. Og vi filmer kun på andre steder under sommerferien, resten av året filmer vi hjemme, sa skuespilleren.

Et sjeldent syn

Sist gang Kutcher og Kunis ble sett sammen på rød løper var i 2017, da på Sixth Annual Breakthrough Prize Ceremony i California.

Fansen var da i sjokk etter å ha sett paret på den røde løperen. De hadde nemlig ikke gått på den røde løperen sammen på 17 år, samtidig som dette var deres første ankomst som et par.

SJOKK: Paret som nå har vært sammen i ni år har ikke gjort rød løper til en stor del av deres forhold. Her er de på rød løper i 2017. Foto: Shutterstock editorial / NTB
SJOKK: Paret som nå har vært sammen i ni år har ikke gjort rød løper til en stor del av deres forhold. Her er de på rød løper i 2017. Foto: Shutterstock editorial / NTB Vis mer

I 2000 poserte de sammen for første gang, i forbindelse med «That 70s Show» og sammen med medskuespiller Danny Masterson.

Det var under innspillingen av sitcom-serien at Kutcher og Kunis ble kjent, men det tok lang tid før de forsto at det var ekte kjærlighet i luften.

Vennskap med en tvist

Kunis snakket med radiovert Howard Stern i 2016 om hvordan hun og Kutcher gikk fra å være såkalt «friends with benefits», eller «venner med fordeler», til å bli et ektepar.

- Vi begge var enige, sa Kunis om det som i utganspunktet skulle være et vennskap med en liten tvist, og fortsatte:

- Vi tenkte at «ja, dette er bare for moro». Vi var alltid åpne. Vi var svært åpne med den andre om hvor vi var med tanke på følelser.

Mange fans sperret øynene opp da filmstjernen Ashton Kutcher ut av et blå delte telefonnummeret sitt til sine følgere på Twitter. Vi slo på tråden - og her kan du se hvordan det gikk. Vis mer

Ble redd for å miste han

Men tre måneder senere var det ikke lenger like morsomt.

Først ble de enige om å treffe andre mennesker, men da Kunis kjente at det endret seg fra å bare være gøy til et virkelig ønske om å være sammen med skuespilleren, måtte hun gjøre noe.

- Da innså jeg at jeg var nervøs for at han skulle gå ut med noen andre og at jeg kom til å miste han. Og da sa jeg til han« jeg liker ikke dette lenger», sa hun i intervjuet med Stern, som ble referert i ELLE.

Kunis og Kutcher kom begge ut fra seriøse forhold da de begynte å treffe hverandre. Kutcher kom akkurat ut av et ekteskap med Demi Moore (58) og Kunis kom ut av et langt forhold med Macaulay Culkin (41).

- Jeg skal aldri gifte meg, sa hun, og Kutcher svarte:

- Flott, ikke jeg heller.

Kun et år senere, i 2015, giftet de seg i all hemmelighet.

IKKE FLAU: Hollywood-stjerna Gwyneth Paltrow delte like så greit et nakenbilde av seg selv i anledning sin 48-årsdag. Foto: Skjermdump fra Instagram/gwynethpaltrow Vis mer

LES OGSÅ: - Vi står hverandre veldig nær

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer