Dette har ikke skjedd på 90 år

Nå blir Brad Pitt historisk.

BLIR HISTORISK: Nyforlovede Brad Pitt blir den første mannen i løpet av duftens 90 år lange historie til å fronte den. Foto: All Over Press
BLIR HISTORISK: Nyforlovede Brad Pitt blir den første mannen i løpet av duftens 90 år lange historie til å fronte den. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det franske motehuset Chanels parfyme «No. 5» har i 90 år vært en av verdens mest populære.

Parfymen er velkjent for å være Marilyn Monroes favoritt, og gjennom samtlige år har hun og andre vakre kvinner vært duftens fjes utad.

SISTE SJANSE! STEM PÅ ÅRETS TV-NAVN OG VINN EN SYDENTUR TIL EN VERDI AV 10.000 KRONER!

Nå er imidlertid tiden moden for en forandring. Chanel har annonsert at Brad Pitt (48) neste person i rekken til å fronte parfymen.

Med det blir Pitt historisk som den første mannen som gjør nettopp det.

Den britiske avisen Daily Mail skriver at Pitt kommer til å motta mer enn ti millioner kroner for å takke ja til oppdraget, og den første reklamekampanjen skal spilles inn denne uken i London.

Nicole Kidman og Catherine Deneuve er andre personer Pitt nå følger i fotsporene til.

I april kom nyheten om at Pitt hadde forlovet seg med Angelina Jolie (36). En kilde nær paret hevdet overfor bladet Life & Style at de to skuespillerne har båret på hemmeligheten helt siden jul.

- Jeg kan bekrefte at Robert Procop har designet en ring for Angelina Jolie, i samarbeid med Brad Pitt, sa en talsmann for designeren til Life & Style.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Holdt forlovelsen skjult i flere måneder

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer