Kardashian/Jenner-familien:

Dette har ikke skjedd på 42 år

I en årrekke har Kardashian/Jenner-familien arrangert sin årlige fest på julaften. I år blir det derimot annerledes.

ANNERLEDES FEIRING: Selv for realityfamilien Kardashian blir årets julefeiring påvirket av pandemien. Foto: Jean-Baptiste Lacroix / AFP / NTB
ANNERLEDES FEIRING: Selv for realityfamilien Kardashian blir årets julefeiring påvirket av pandemien. Foto: Jean-Baptiste Lacroix / AFP / NTB Vis mer
Publisert

Julen nærmer seg med stormskritt og de fleste gleder seg nok stort til å samle familie og venner for å tilbringe kvalitetstid sammen.

Dette gjelder også den verdenskjente Kardashian/Jenner-klanen som i en årrekke har samlet nære og kjære til en storslått fest på Christmas Eve 24. desember.

Festen har hvert år vært gjenstand for overskrifter i pressen hvor blant annet den stjernespekkede gjestelisten, som har bestått av blant andre Drake (34), Christina Aguilera (39) og Jennifer Lopez (51), og ikke minst den ekstravagante pynten, har vært et tema.

I flere år var det familiens overhode Kris Jenner (65) som var vert for festen, men i 2018 endret dette seg da datteren Kim Kardashian (40) tok over stafettpinnen.

I fjor var det derimot Kourtney Kardashian (41) som fikk bryne seg.

SLUTT: Realityserien «Keeping Up with the Kardashians» går mot slutten. Her er noen av høydepunktene fra programmet. Video: Hayu (TV 2 Sumo) / Rød Løper Vis mer

Tar pandemien på alvor

Som de fleste har fått med seg har coronaviruset skapt en rekke hindringer for flere fester, feiringer og store samlinger i år.

Dermed er det kanskje ikke så rart at dette også går utover realityfamiliens årlige juletradisjon.

Og ifølge Khloé Kardashian (36), som meddeler at festen ikke blir noe av, er nok dette første gang på 42 år at de har blitt nødt til å avlyse.

Det kommer frem etter at hun fikk spørsmål fra en Twitter-bruker om hva som skjer med familiens årlige julefest.

Som svar skriver Khloé at familien har besluttet å avlyse grunnet situasjonen med coronaviruset.

«Det er første gang vi ikke arrangerer festen siden 1978, tror jeg. Helse og sikkerhet først. Det er viktig å ta denne pandemien på alvor», er blant det hun skriver.

Khloé får også spørsmål fra en annen Twitter-bruker om hva som skjer med realityfamiliens årlige julebilde, noe hun svarer følgende på:

«Vi har ikke gjort noe. Ingen julebilder og ingen fest på julaften i år. Coronaviruset har tatt over».

Ifølge People kom det i helgen et tiltak i Sør-California, hvor for øvrig store deler av Kardashian/Jenner-klanen bor, om at alle offentlige og private sammenkomster for mer enn én husstand er forbudt. Tiltaket skal gjelde i minst tre uker.

RASER: Khloé Kardashian finner ut at moren, Kris Jenner, tilsynelatende skal ha satt opp et uventet møte mellom henne og eksmannen Lamar. Det blir ikke tatt særlig godt imot. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Avlysningen av julefesten kommer bare kort tid etter at Khloé levde i troen om at det kom til å bli noe av. I november skrev hun nemlig på Twitter at hun bare trodde de ble nødt til å ha en mindre samling av mennesker på festen.

«Men vi skal definitivt feire jul. Det må bare være lite og trygt. Kanskje at alle tester seg først. Vi må finne ut av hva som er tryggest», skrev hun.

Avslørte smitte

Khloé har selv opplevd å bli smittet av corona. Det kom frem i traileren til en episode av «Keeping Up With the Kardashians», ifølge E! News.

I klippet, som var delt på den amerikanske kjendisnettsiden, fortalte realitystjernens storesøster, Kim Kardashian, at hun var bekymret for henne mens de ventet på prøveresultatene.

- Magefølelsen min sier at hun er smittet for hun har vært så utrolig syk. Og det skremmer meg skikkelig fordi jeg ser at hun også er redd og nervøs for det hele, sa Kim.

CORONABRÅK: Superstjernen Madonna er i hardt vær etter et innlegg på Instagram. Video/foto: Twitter/Instagram/NTB Scanpix Vis mer

Også mamma, Kris Jenner, uttrykket bekymring for datteren, og avslørte at hun hadde ringt alle legene hun kjenner.

Deretter dukket Khloé selv opp på skjermen og bekreftet at hun hadde testet positivt for covid-19.

- Jeg fant akkurat ut at jeg har corona. Jeg har vært på rommet mitt, så det kommer til å gå fint. Men det var skikkelig ille i et par dager, sa hun.

Videre avslørte 36-åringen at symptomene hadde vært alt fra oppkast, til skjelvinger, og en kroppstemperatur som hadde skiftet mellom kald og varm. I tillegg hadde hun slitt med forferdelig vondt i hodet.

FÅR KRITIKK: Khloé Kardashian får kritikk etter en spøk hun utførte på søsteren Kourtney i helgen. Video: Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Langer ut om Kardashian-familien

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer