Dette har ikke skjedd på 14 år!

Trond Giske fikk kaktus av Se og Hør - den kom i retur. Se video.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Ukens kaktus» har Se og Hør delt ut i snart 14 år. Hver uke får en person som har gjort seg bemerket på en lite flatterende måte tilsendt den stikkende blomsten fra bladet.

Men nå har en av kaktusene kommet i retur. Avsender er næringsminister Trond Giske. 

- Det er lenge siden jeg fikk en kaktus fra Se og Hør - før denne. Jeg tror det må være helt tilbake til da jeg var AUF-leder jeg, sier Giske, når han tropper opp i redaksjonen.

- Synes du det var mer greit den gangen?

- Jeg husker ikke hva det var for engang, og det var sikkert helt greit. Det var jo en meningsytring. 

- Men jeg sier litt humoristisk at vi som er statsråder må jo passe på hva slags gaver vi tar imot. De må ikke overskride 500 kroner, ikke være armbånd eller tepper, det har vi jo fått erfare. Også må de være fortjent. Og her mener jeg det var en bom, sier Giske.


I et humoristisk brev til Se og Hørs sjefredaktør Ellen Arnstad, skriver Giske også: «Jeg hadde ikke noe med ansettelsen av direktør i Entra å gjøre, og har ikke en eneste venn i styrene i selskapene der staten har eierandeler». 

På spørsmål fra Seoghør.no om det er noen Champiser han kan huske å ha mottatt fra Se og Hør, sier han:

- Det har vært altfor få av dem også.

- Dette er jo en historisk begivenhet å få en kaktus i retur, det har vel knapt skjedd i Se og Hør historie. Og dette er historiens første tilsvarsrett som er benyttet i denne anledning, sier Ellen Arnstad om kaktusreturen, og gir Giske ukens Champis for hans humoristiske bidrag.


Se hvem som får denne ukens kaktus i tirsdagens Se og Hør, og se vdeo av Giskes kaktus-stunt øverst i saken.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer