Jan Thomas:

Dette har ikke skjedd før

Jan Thomas gjør noe som ikke er gjort tidligere.

DRAGQUEEN: Jan Thomas samarbeidet med Marius Hagen aka Pamela The Pam (t.h.) i forbindelse med sminkemerket sitt. Her med Janne Formoe i forbindelse med TV-programmet «Drag me out». Foto: Cato Ingebrigtsen/Discovery
DRAGQUEEN: Jan Thomas samarbeidet med Marius Hagen aka Pamela The Pam (t.h.) i forbindelse med sminkemerket sitt. Her med Janne Formoe i forbindelse med TV-programmet «Drag me out». Foto: Cato Ingebrigtsen/Discovery Vis mer
Publisert

Jan Thomas (55) har mange baller i luften. I tillegg til å være blant annet programleder, podkast-vert og forfatter er han i bunn og grunn stylist, og de siste omtrent ti årene har han drevet sitt eget sminkemerke.

Kjendisstylisten har flere ganger uttalt seg om viktigheten av mangfold og at det skal være plass til alle.

Det er nettopp dette han har i tankene når han nå tar i bruk virkemidler som trolig ikke har vært gjort i Norge tidligere.

-Jeg er så stolt av det. Stolt av å være først i Norge på dette nivået til å gjøre noe sånt, sier han til Se og Hør.

Frontes av drag queen

Med seg på laget for å fronte sminkemerket har han nemlig fått dragartist Marius Hagen, også kjent som «Pamela the Pam».

Etter hva Jan Thomas selv kjenner til, er dette første gang i Norge at en drag queen fronter et sminkemerke på denne måten.

- Jeg har alltid vært den skjeve greina på treet og har tatt utradisjonelle valg gjennom hele karrieren. Jeg har ikke noe ønske om å være som alle andre.

Selv om det er nytt i Norge, er det ikke første gang Jan Thomas har en finger med i spillet når det kommer til å bruke en drag queen som ansikt utad.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.