Romeo Beckham:

Dette har ikke skjedd før

Romeo Beckham og Mia Regan overrasket på rød løper.

RØD LØPER: Romeo Beckham og Mia Regan ankom den rød løper som par for aller første gang denne uken. Foto: Pa Photos / Doug Peters / NTB
RØD LØPER: Romeo Beckham og Mia Regan ankom den rød løper som par for aller første gang denne uken. Foto: Pa Photos / Doug Peters / NTB Vis mer
Publisert

Det tok ikke lang tid før romanseryktene begynte å spre seg etter at Victoria (47) og David Beckhams (46) nest eldste sønn Romeo Beckham (19) ble observert sammen med en nokså ukjent jente i 2019.

Kjendissønnen knuste trolig flere hjerter da han året etter bekreftet forholdet med jenta, som viste seg å være modell Mia Regan (19).

I mai i år feiret de to turtelduene to år som kjærester, og i går overrasket de ved å dukke opp på rød løper for første gang som par.

STJERNEPAR: Victoria og David Beckham har hatt en rekke ulike stiler gjennom deres 20 år som ektepar. Video: Rød Løper Vis mer

Fikk tips av svigermor

Det var under British Fashion Awards, som fant sted i Royal Albert Hall i London, at kjæresteparet overrasket på rød løper. People er blant mediene som omtaler saken.

Beckham hadde på seg en klassisk svart dress med militærdetaljer, mens modellkjæresten hadde på seg en sort, frynsete designerkjole. Regan fullførte antrekket med svarte høye hæler og en gullfarget clutch.

Før parets rød løper-debut fikk Regan, ifølge Vogue, hjelp av kjærestens mor, moteikon og «Spice Girls»-legende Victoria Beckham, med å roe nervene og fullføre detaljene for antrekket sitt.

STJERNEMØTE: Denne selfien, av Pia Tjelta og David Beckham, er det flere som har fått med seg. Dette er historien bak. Video: Kåss til kvelds, NRK Vis mer

Romanserykter

Som nevnt ble paret først observert sammen tilbake i 2019. Den gang hadde imidlertid verken Beckham eller Regan kommentert romanseryktene.

De ble blant annet sett sammen under en offentlig tennisturnering på O2-stadion i London og på et galleri i storbyen.

Mens romanseryktene florerte satt paret ytterligere fyr på ryktene ved å dele bilder av hverandre på Instagram. Etter dette tok det ikke lang tid før de kunngjorde at de var blitt et par, og siden den gang har de delt flere romantiske bilder med fansen.

I mai i år feiret paret som nevnt to år som kjærester, og delte i den anledning flere nye bilder på Instagram.

Nær Beckham-familien

I løpet av de to årene de har vært kjærester kan det virke som at Regan har blitt godt kjent med den berømte Beckham-familien.

Hun har flere ganger visst støtte til Victoria Beckhams satsinger, blant annet hennes veldedige moteinitiativ. Da delte Regan bilder av seg selv med kolleksjonen og oppfordret følgerne sine til å støtte Storbritannias LHBTQ+.

OVERRASKER: Victoria Beckham har for lengst byttet ut dansesko og popstjerne-liv med stiletthæler og et nytt liv som motedesigner. Men det betyr ikke at hun har glemt gamle kunster. Video: Victoria Beckham / Instagram Vis mer

19-åringen har også filmet inn flere sminkevideoer for Victoria Beckhams sminkemerke - Victoria Beckham Beauty. I tillegg har hun, ifølge Vouge, designet kampanjer for svigermorens merke.

LES OGSÅ: Avslører ny flamme etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer