Dette har ikke Luksusfellen-Hallgeir sett før

- Gudene vet hva som skjuler seg her. Se video!

EN BØTTE MED REGNINGER: Hallgeir Kvadsheim blir oppgitt når han får alle regningene til Jonathan i fanget Foto: TV3
EN BØTTE MED REGNINGER: Hallgeir Kvadsheim blir oppgitt når han får alle regningene til Jonathan i fanget Foto: TV3 Vis mer
FÅR HJELP: Jonathan Kittilsen får hjelp av "Luksusfellen"-ekspertene Magne Gundersen og Hallgeir Kvadsheim i onsdagens episode. Foto: TV3
FÅR HJELP: Jonathan Kittilsen får hjelp av "Luksusfellen"-ekspertene Magne Gundersen og Hallgeir Kvadsheim i onsdagens episode. Foto: TV3 Vis mer

SEOGHØR.NO: Som økonomisk rådgiver i «Luksusfellen» er Hallgeir Kvadsheim vant til å høre om mange forskjellige situasjoner,  som har ført deltagerne i pengeproblemer.

Men i onsdagens program sperrer han opp øynene, når han kommer på besøk til Jonathan Kittilsen (32) fra Oslo.

Når Jonathan - som sliter med en utestående gjeld på 460 000 kroner - blir bedt om å hente regningene sine, overrasker han med å vise frem en vaskekurv full av uåpnete konvolutter.

- Jeg har nok ikke åpnet posten min på lang tid, innrømmer han overfor Kvadsheim.

Saken fortsetter under bildetHan sier han de tre månedene før «Luksusfellen» kom på besøk, har vært uten fast arbeid, og brukt mer tid på å spille TV-spill enn å søke jobb.

- Det er fullstendig kaotisk. Det er kilovis med ubetalte regninger. Regninger, inkasso, tvangssalg, pant. Gudene vet hva som skjuler seg her, sier Kvadsheim oppgitt.

En del av Jonathans problemer stammer fra et firma han tidligere eide og drev. Men både han og samboeren Sofia innrømmer at de også har hatt et høyere forbruk enn de burde.

Blant annet skal de ha brukt hele 120 000 kroner på en to ukers ferietur til Thailand.

- Det var lite tanker bak det vi gjorde. Vi hadde med 90 000 i lommepenger som vi brente bort på to uker. Jeg har ikke ord for det, sier han.

Saken fortsetter under bildetKvadsheim og hans «Luksusfellen»-kollega Magne Gundersen gir Jonathan klar beskjed om at han må prøve hardere å komme seg ut i jobb, dersom han vil redde familiens økonomi.

- Nå er du arbeidsledig, men sitter i sofaen og spiller skytespill. Du må begynne å prioritere riktig, rett og slett, sier de til Jonathan.

Hvordan det går med Jonathan kan du se i «Luksusfellen på TV3 onsdager kl 21.30.

LES OGSÅ: Fikk ny jobb ved hjelp av «Luksusfellen»