Dette har ikke Katarina råd til å tape

Katarina Flatland har trent seks ganger i uka i flere år. Det kan hun være glad for nå... Se video!

I HARDTRENING: Katarina Flatland trener seks dager i uken før søndagens halvmaraton, og innrømmer at treningen kan være smertefull. Foto: Anders Myhren/ Seher.no.
I HARDTRENING: Katarina Flatland trener seks dager i uken før søndagens halvmaraton, og innrømmer at treningen kan være smertefull. Foto: Anders Myhren/ Seher.no. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se maraton-klare Katarina Flatland om treningen nederst i saken!

SEHER.NO: Søndag settes hovedstaden på hodet da over 16.000 deltagere skal presse seg gjennom flere titalls knallharde kilometer under «Oslo maraton».

Blant disse er, i år som i fjor, også flere norske kjendiser.

Marion Ravn, Henrik Thodesen, Abid Raja og Kjetil Andre Aamodt er bare noen av de som skal løpe til inntekt for en god sak søndag. Og kjendisene krysser nok fingrene for at det vil gå litt bedre i løypa for dem enn det gjorde for Aylar Lie for ett år siden.

Den iransk-fødte modellen kollapset nemlig i maratonløypa etter å ha presset kroppen for hardt i kjølvannet av en lungebetennelse.

Og det er flere kjendiskvinner som har fått merke at maraton-løpingen kan tære på kroppen.

TV 2-kjendis Katarina Flatland (22) skal løpe halvmaraton søndag, og innrømmer at den knallharde løpingen i forkant er av det tøffe slaget.

- Ja, det blir jo smerter. Det gjør vondt, men nå har jeg løpt distansen før. Samtidig som det er vondt å løpe 21 kilometer, så er det veldig godt. Det er en fantastisk stemning i byen. Jeg tror det skal bli veldig gøy, og så blir det jo veldig godt å komme i mål, sier Flatland til Seher.no.

Og TV 2-profilen har på ingen måte ligget på latsiden før søndagens styrkeprøve.

- Jeg trener seks ganger i uka, og det har jeg gjort i veldig mange år. Jeg trener stort sett løping, for det er det jeg synes er morsomst. Og for å unngå skader, trener jeg sykling og selvfølgelig styrketrening, men det blir mye løping, sier den spreke kjendisen til Seher.no.

Og det er mer enn skader som står på spill før Katarinas løp på søndag. Hun skal nemlig konkurrere mot finansmannen Arthur Buchard (63), og den av de som taper må punge ut til den veldedige organisasjonen «Aktiv mot kreft».

- Jeg skal løpe duell mot Arthur Buchardt for «Aktiv mot kreft». Jeg har startet et prosjekt som heter «Mål krefter mot kreft», som går ut på at man skal lage en duell mot en venn, kollega eller farmor. Den som taper må gange et valgfritt beløp med minuttene som står i mellom. Artur og jeg har valgt 1000 kroner for hvert minutt, så jeg håper at han kommer sånn cirka tyve minutter etter meg, sier Katarina lattermildt til Seher.no.

Ifølge Katarina har Arthur Buchardt trent hardt hele sommeren for å slå henne i løpet, men selv er hun fast bestemt på å vinne duellen.

- Jeg har ikke råd til å tape, jeg. Her løper jeg for livet, så det må bli han som betaler, sier Katarina til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nå har hun fått ny kjæreste  

Se maraton-klare Katarina Flatland om treningen her:


[obj:media:10073]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer