Dette har ikke folk sett på lenge

Stjerneparet Michael Douglas og Catherine Zeta-Jones overrasket på prisutdeling.

ET SJELDEN SYN: Michael Douglas og Catherine Zeta-Jones stilte opp for fotografene med barna Dylan Michael Douglas og Carys Zeta Douglas i Jerusalem torsdag. De to kjendisbarna holdes vanligvis unna rampelyset. Foto: wenn.com
ET SJELDEN SYN: Michael Douglas og Catherine Zeta-Jones stilte opp for fotografene med barna Dylan Michael Douglas og Carys Zeta Douglas i Jerusalem torsdag. De to kjendisbarna holdes vanligvis unna rampelyset. Foto: wenn.com Vis mer

SEOGHØR.NO: Torsdag ble den berømte skuespilleren Michael Douglas (70) beæret med en prestisjetung pris fra den israelske statsministeren.

70-åringen mottok en såkalt «Genesis Prize», som blir kalt den jødiske Nobels fredspris, da han var på besøk i Jerusalem.

Men det var ikke bare prisvinneren selv som fikk oppmerksomhet. Michael kom nemlig sammen med sin vakre kone Catherine Zeta-Jones (45) og deres to barn Cary (12) og Dylan (14).

ÆRE: Michael Douglas mottok prestisjetung pris torsdag.  Foto: Afp
ÆRE: Michael Douglas mottok prestisjetung pris torsdag. Foto: Afp Vis mer

Superparet har skjermet barna for rampelyset i nesten hele deres barndom. Kun ved sjeldne anledninger har barna posert offentlig for fotografene, og torsdag var en av dem.

Med barna mellom seg så superkjendisene ut som en ordentlig kjernefamilie. Catherine var tydelig stolt av sin mann, og filmskjønnheten la også ut bildet på Instagram.

Michael vant omlag 3,5 millioner dollar, som han skal donere bort til veldedige formål i det jødiske samfunnet, ifølge The Jerusalem Post.  

Skjemte bort kona

Selv om ekteparet har hatt noen tøffe år, ser det ut til å gå på skinner nå. På morsdagen, som nylig ble feiret i USA, ble Catherine skjemt bort av Michael.

- Han skjemte meg bort på morsdagen. Det er en av de beste dagene jeg har hatt i mitt liv. Jeg må gjøre noe riktig, sa Zeta-Jones.

LATTER: Michael Douglas og Catherine Zeta-Jones sammen med sønnen Dylan Michael Douglas og Benjamin Netanyahu (t.h). Foto: wenn.com
LATTER: Michael Douglas og Catherine Zeta-Jones sammen med sønnen Dylan Michael Douglas og Benjamin Netanyahu (t.h). Foto: wenn.com Vis mer

Michael Douglas avslørte at overraskelsene bestod av «blomster, gaver og mye kjærlighet».

Men det har ikke alltid gått like bra. Sensommeren 2013 kom nyheten om at Hollywood-yndlingene skulle separeres.

Paret hadde lenge hatt det vanskelig i forholdet, blant annet på grunn av Michaels kamp mot kreften og Catherines bipolare lidelse.

Douglas har i etterkant sagt at han tok sine nærmeste for gitt, og i mars i 2014 var gifteringene tilbake på fingrene.

I sommer planlegger de to å være mest mulig sammen med barna sine.

PRIS: Det var en rørt Michael Douglas som mottok prisen.  Foto: Epa
PRIS: Det var en rørt Michael Douglas som mottok prisen. Foto: Epa Vis mer

- Vi prøver så godt vi kan å være sammen med barna om sommeren. Vi elsker å være sammen med dem, sier paret.

LES OGSÅ: Michael Douglas åpner seg om bruddet