Kate Hudson:

Dette har hun nulltoleranse for

Hollywood-stjernen beskriver seg selv som en streng mor.

BLID GJENG: Her er Kate Hudson med sine tre skjønne barn (f.v) Rani Rose, Bingham og Ryder. Foto: Instagram/Kate Hudson
BLID GJENG: Her er Kate Hudson med sine tre skjønne barn (f.v) Rani Rose, Bingham og Ryder. Foto: Instagram/Kate Hudson Vis mer
Publisert

Siden våren 2017 har Kate Hudson (41) vært kjæreste med Danny Fujikawa (33), og sammen har de datteren Rani (2). I tillegg har Hollywood-stjernen sønnene Ryder (16) og Bingham «Bing» (9) fra to tidligere forhold.

Nå letter skuespilleren på sløret om hva slags type mor hun er, og hun legger ikke skjul på at hun er streng.

- Jeg har laget noen regler om visse ting som det ikke går an å forhandle med meg om. Og jeg har merket at når man gjør dette, så slipper man lange diskusjoner i etterkant. Når jeg sier nei, så betyr det nei, forteller hun til People.

«Rom til å begå feil»

41-åringen forklarer at hun tror barn liker at foreldre har regler, men at de voksne bør sette rimelige grenser slik at de også kan testes ut av barna.

- Hvor langt de klarer å strekke ulike grenser er en viktig del av utviklingen deres. Og hvordan man som foreldre håndterer det, er en stor del av å vokse opp, fortsetter hun.

Når det kommer til manerer, beskriver Hudson seg selv som «veldig, veldig streng», men det er én ting som absolutt ikke kommer på tale hjemme hos Hollywood-stjernen.

- Jeg har nulltoleranse for løgner. Enten det gjelder små løgner eller store løgner, deler hun med magasinet.

ÆRLIGE BILDER: Tea Broholm, kjent fra «Paradise Hotel» er nybakt mor. Nå deler hun ærlige bilder av kroppen etter fødselen. Video: Instagram / Rød Løper Vis mer

Videre forklarer trebarnsmoren at hun ikke bare er streng, og at hjemmet deres er fylt med kjærlighet.

- Når det kommer til følelser, så er jeg veldig åpen. Jeg gir barna mine mye rom til å begå feil.

Men Hudson mener heller ikke at hun er en perfekt mor. Som de fleste andre foreldre, så gjør 41-åringen sitt aller beste for å sjonglere karrieren og familielivet, men det er ikke alltid like lett.

INGEN PERFEKT MOR: Kate Hudson har tidligere vært ærlig om at hun ikke er en perfekt mor. Foto: Evan Agostini /Invision /AP / NTB
INGEN PERFEKT MOR: Kate Hudson har tidligere vært ærlig om at hun ikke er en perfekt mor. Foto: Evan Agostini /Invision /AP / NTB Vis mer

- Jeg gjør feil hele tiden. Jeg har skreket altfor mye på barna mine. Jeg har også bannet foran dem og ikke stilt opp på ting fordi jeg har vært utenbys. Men samtidig så har jeg dager hvor jeg føler at jeg er en fuckings supermamma. Jeg lager mat, gjør rent, hjelper med lekser, skifter bleier og trener, fortalte hun til Women’s Health's i fjor høst.

- Det jeg har lært, og fremdeles lærer, er at jeg gjør det beste jeg kan, la hun til.

KLAR FOR Å FØDE: Mari Haugersveen, kjent fra «Tigerstaden» og «Petter elsker Mari» venter snart sitt andre barn, men svangerskapet har ikke vært enkelt. Video: Rød Løper Vis mer

Moderne familie

Musikeren Danny Fujikawa er som nevnt far til «Almost Famous»-stjernens yngste datter. Fra 2000 til 2007 var hun gift med «Black Crowes»-vokalisten Chris Robinson (53), som hun har eldstesønnen med, og eksforloveden Matt Bellamy (42) er far til hennes mellomste sønn.

Med tre ulike barnefedre kan oppdragelsen av ungene være en utfordring, men til Women's Health fortalte Hudson at de alle samarbeider så tett som mulig.

UTE PÅ TRILLETUR: Her er Kate Hudson og Danny Fujikawa ute på en trilletur med datteren Rani i fjor. Foto: Jackson Lee / Splash News / NTB
UTE PÅ TRILLETUR: Her er Kate Hudson og Danny Fujikawa ute på en trilletur med datteren Rani i fjor. Foto: Jackson Lee / Splash News / NTB Vis mer

- Man må gi slipp på egoet sitt. Noen mennesker treffer hverandre og får barn, men ender opp med å ikke holde sammen.

Hudson setter også pris på alenetid med ungene, og elsker å reise bort med dem.

FIKK REAKSJONER: Julianne Nygård, kjent som «Pilotfrue», er gravid med barn nummer to. Da hun valgte å dele en video hvor hun gikk på vekta skapte det reaksjoner. Vis mer

- Jeg tar dem med på tur. Vanligvis til gården vår i Colorado. Legen min sier jeg burde dra bort på egen hånd, men det vil jeg først gjøre når barna er litt eldre, forklarte hun til bladet.

Kate Hudson var bare 24 år gammel da hun ble mamma for første gang, og har avslørt at hun og eldstesønnen har et helt spesielt bånd.

- Jeg var veldig ung da jeg fikk Ryder. Så vårt forhold har alltid vært litt uvanlig. Jeg mener, vi står hverandre nær og jeg er moren hans. Manerer, høflighet og takknemlighet er veldig viktig for meg. Men jeg er en ganske vill mamma, sa hun til InStyle magazine i 2016.

Gamle bekjente

Det var i mars for to år siden at stjernen ble koblet til sin nåværende kjæreste. De hadde da vært i samme omgangskrets i en årrekke. Et par måneder senere bekreftet hun romansen ved å ta ham med på den røde løperen under en filmpremiere i Hollywood.

«Første gang jeg møtte Danny, var jeg 23 år og høygravid med Ryder», avslørte skuespilleren i et innlegg på Instagram i desember i fjor.

Videre i innlegget skrev Hudson den gang at han inviterte henne med på fjelltur et år tidligere. Hun antok da at familien hans skulle være med, men det viste seg å bli deres aller første date.

«Ingen av oss tok initiativ den første gangen. Det tok faktisk flere måneder før han prøvde seg på meg», delte hun.

SJOKK: Influencer Lainey Marie avslører på sin YouTube-kanal at hun er gravid - og mye lengre på vei enn hun trodde. Video: Laineymariebeauty / Youtube Vis mer

«Ekteskap er ingen gullbillett»

De to siste årene har duoen nærmest vært uatskillelige, og i oktober 2018 ble de altså foreldre til lille Rani.

Til tross for at Golden Globe-vinneren allerede har et havarert ekteskap og en brutt forlovelse bak seg, så ser hun ikke bort ifra at hun kommer til å gifte seg med samboeren en gang i fremtiden.

- Mest sannsynlig. Vi tenker mye på det. Ekteskap er definitivt ikke en gullbillett. Det forandrer ikke utfordringer som oppstår i et forhold. Men, etter selv å ha prøvd og feilet, så tror jeg at symbolikken og forpliktelsen i et ekteskap er viktigere for barn enn vi kanskje tror, fortalte hun i fjor sommer, ifølge Contact Music.

LES OGSÅ: Miley Cyrus innrømmer tilbakefall

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer