Dette har hun fikset på i ansiktet

Slik hevder plastisk kirurg at Barbra Streisand har fikset på ansiktet.

ELDES MED STIL: Barbra Streisand har ikke fikset på sin karakteriske nese, men utfører ifølge en plastisk kirurg en rekke injeksjoner for å holde seg yngre. Her med Jennifer Aniston. Foto: All Over
ELDES MED STIL: Barbra Streisand har ikke fikset på sin karakteriske nese, men utfører ifølge en plastisk kirurg en rekke injeksjoner for å holde seg yngre. Her med Jennifer Aniston. Foto: All Over Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Barbra Streisand har brukt hele livet på å forsøke å stå imot presset mot å fikse på sin karakteristiske nese, men ifølge Radaronline.com har 69-åringen ikke hatt noe imot å få en rekke injeksjoner i ansiktet.

- Ansiktet vi tidligere kjente er nå bare en haug med minner, sier den plastiske kirurgen Anthony Youn, som ikke selv har behandlet Streisand, til det amerikanske nettstedet.
 
- Jeg antar at hun har fått botox-injeksjoner i pannen, som gjør at den blir glattere og rynkefri. Kinnene hennes ser også ut til å ha blitt fylt opp, sannsynligvis gjennom injeksjoner av Sculptra. Jeg ser ingen tegn til operasjoner. Hun har fremdeles sin berømte Barbra-nese og leppene hennes er fortsatt naturlig fyldige, sier Youn til Radaronline.com.
 
Selv om den plastiske kirurgen hevder at Streisand har fikset på utseendet, mener han at hun ikke har gått for langt i sin streben etter å se yngre ut.

- Alt i alt synes jeg at hun eldes på en vakker måte, med noen mulige justeringer her og der. Vi ønsker alle å se ut som vi en gang gjorde, og jeg er sikker på at Barbra har det på samme måte, sier Youn til nettstedet.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Hollywood, dette er hvordan det skal gjøres

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer