Adelén Rusillo Steen:

Dette har hun drevet med siden sist

Adelén Rusillo Steen fikk svært mye oppmerksomhet da hun vant «Skal vi danse» i 2015. Dette har hun gjort siden.

COMEBACK: Adelén gjorde comeback i «Skal vi danse», seks år etter at hun vant konkurransen. Dette bruker hun tiden på nå. Vis mer
Publisert

Det er seks år siden artist Adelén Rusillo Steen (24) gikk til topps i «Skal vi danse». Av parketten gikk hun både med pokal og ny kjæreste.

Hun og proffdanser Benjamin Jayakoddy (26) fant nemlig lykken under danseeventyret, men i 2019 kom nyheten om at paret hadde gått hver til sitt.

Mens Jayakoddy har vært å se i «Skal vi danse» også de siste årene, har det vært forholdsvis stille fra Steen. I helgen gjorde hun imidlertid comeback da hun danset sammen med Siri Avlesen-Østli (37) og Tarjei Svalastog (23).

«SKAL VI DANSE»: Aleksander Hetland var med som gjestedanser sammen med Simon Nitche og Helene Spilling. Vi benyttet anledningen til å spørre hva han har gjort siden sist. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Celina Morken Vis mer

Flyttet utenlands

Da Se og Hør møtte artisten etter dansen, var hun tydelig fornøyd med å være tilbake. Vi måtte naturligvis også spørre hvorfor hun har holdt en forholdsvis lav profil etter« Skal vi danse»-eventyret.

- Med yrket mitt kommer mye dans naturlig. Men jeg har ikke danset særlig mye ballroom-dans siden 2015, nei, sa hun lørdag kveld.

På spørsmål om hva hun har drevet med etter at «Skal vi danse»-stormen ga seg for seks år siden, svarte hun:

SYKESTE: Skal vi danse går i veldig mange land, så vi har sjekket ut det sykeste som har skjedd fra hele verden. Video: Rød Løper/Steffen Pettersen Vis mer

- Jeg har blitt ferdig med en bachelor og så har jeg fremdeles gitt ut musikk og jobbet med Sony. Og så har jeg bodd i Madrid, men måtte komme hjem igjen under pandemien.

- Så jeg har vært litt overalt, la hun til, og avslørte at hun har tatt en bachelorgrad i musikkproduksjon.

Hemmelighetsfull om kjærlighetslivet

- Hva kan vi vente oss av deg fremover?

- Mye ny musikk, definitivt. Vi har vært mye i studio under corona og skrevet ny musikk, svarte hun.

«SKAL VI DANSE-EXIT»: Dette sier de om at de ikke skal se hverandre like mye fremover. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Celina Morken Vis mer

På spørsmål om hvordan det står til med kjærlighetslivet var hun imidlertid litt mer hemmelighetsfull.

- Det går fint, jeg har det fint med meg selv, absolutt, sa hun.

- Er det noen andre i livet ditt også?

- Det vil jeg gjerne holde privat, svarte hun lattermildt.

Musikk om bruddet

For to år siden kunne Steen avsløre at låten «Somewhere We Can Talk» var hennes mest personlige frem til da. Samtidig kunne hun røpe at den handlet om bruddet med Jayakoddy.

AVSLØRER: «Skal vi danse» er i full gang og nå avslører en av danseren at de har fått seg kjæreste. Reporter: Celina Morken Video/klipp: Steffen Pettersen Vis mer

- Da jeg skrev den, var det definitivt realiteten. Jeg tenkte: Er det virkelig slutt? Sånn tror jeg mange kjenner rundt et brudd. Det var merkelig å ikke bo sammen lenger og dele de rutinene vi hadde skapt, har hun fortalt til VG, samtidig som hun understreket at det var greit at det gikk som det gikk.

Heller ikke den gang ville hun røpe om det var en ny mann i livet sitt.

LES OGSÅ: Bryter tausheten om «Skal vi danse»-exiten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer