RYDDER OPP: Seher.no møtte Hellstrøm da han var i Slemmestad for å hjelpe til i restauranten til David Mwanyolo. Foto: Per Ervland / Seher.no
RYDDER OPP: Seher.no møtte Hellstrøm da han var i Slemmestad for å hjelpe til i restauranten til David Mwanyolo. Foto: Per Ervland / Seher.noVis mer

Dette har Hellstrøm lært

- Jeg vil hjelpe dem til å bli bedre...

Se videointervjuet med Eyvind Hellstrøm nederst i saken!

SEHER.NO: TV-kokken Eyvind Hellstrøm (61) er i full gang med innspillingene av den tredje sesongen av suksess-serien «Hellstrøm Rydder Opp» på TV3. Seher.no møtte Hellstrøm da han hjalp David Mwanyolo med oppryddingen av hans restaurant, Bizco Spiseri, i Slemmestad.

- Jeg har lært at man skal aldri forhåndsdømme steder. Jeg kommer alltid inn med åpent sinn. Her står det enkeltmennesker bak, og jeg prøver å hjelpe dem til å se sine egne feil. Jeg vil hjelpe dem til å bli bedre, sier Hellstrøm til Seher.no.

Hellstrøms tidligere elev ved restauranten «Bagatelle», Lars Barmen, uttalte tidligere i år at kokken er som en snill bestefar på TV, og mye strengere i virkeligheten.

- Det får stå for Lars Barmens uttalelser. Lars jobbet på Bagatelle i sin tid, og han hadde en tøff tid, han. Men jeg skal ikke kommentere hans uttalelser i det hele tatt.

TV-kokken stakk av med en «Gullruten»-pris for beste mannlige programleder i 2009. Der er han i godt selskap med blant andre Fredrik Skavlan, som vant i år. Men det er ikke derfor han er med i «Hellstrøm Rydder Opp».

- Jeg løper ikke rundt her for å få «Gullruter». At jeg vant var sikkert overraskende for alle, og spesielt meg selv. Men det er ikke det som ligger bak programmet. Det viktige er å hjelpe, men om vi i tillegg får frem et godt TV-program, har vi slått to fluer i en smekk.

Mwanyolo, som driver restauranten i Slemmestad, forteller at besøket fra Hellstrøm har vært svært viktig.

- Det har vært helt avgjørende om jeg skal fortsette å være her. Dette besøket danner grunnlaget for videre drift, sier David Mwanyolo til Seher.no.

Og Eyvind Hellstrøm både tror og håper at han har hjulpet David på rett vei til å bli en god og vellykket restaurant. Selv forteller kokken at han har hatt mange dårlige restaurant-opplevelser i sitt liv.

- Jeg har hatt mange dårlige opplevelser, sier Hellstrøm, og avslører at han har reist seg opp fra bordet og forlatt restauranter tidligere.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Han er som en snill bestefar på TV[obj:media:8810]