JODLER AV GLEDE: Jimmy Fallon og Brad Pitt overrasker med å jodle i TV-programmet «Late Night with Jimmy Fallon». Foto: NBC
JODLER AV GLEDE: Jimmy Fallon og Brad Pitt overrasker med å jodle i TV-programmet «Late Night with Jimmy Fallon». Foto: NBCVis mer

Dette har du ikke sett Brad Pitt gjøre før!

Viste frem skjult talent på TV.

SEOGHØR.NO: Brad Pitt (49) har siden 90-tallet vært en av verdens mest kjente mannlige skuespillere.

Men i et innslag på talkshowet «Late Night With Jimmy Fallon» viser Brad Pitt at han også har et skjult talent, nemlig jodling.

Sammen med programleder Jimmy Fallon (38) stemmer han i foran kameraene på taket av TV-studioet, og de to fikk publikum til å juble og le.

Det komiske øyeblikket er nok kjærkomnment for Brad Pitt, etter samboeren Angelina Jolies tøffe avgjørelse om å operere vekk begge brystene i mai.

Brad Pitt har brukt mye tid på å støtte sin kjæreste gjennom den tunge tiden, etter at hun oppdaget at hun hadde et gen som øker faren for brystkreft.

- Det er heroisk. Hun forstår at dette ikke er tilgjengelig for alle, men at det burde være det. Som hennes andre halvdel blir man sittende å vente. Det er emosjonellt, men jeg fikk den enkle delen av det, sa Pitt etter Angelinas operasjon.LES OGSÅ:
Se, så forelsket de er!

>/p>