Dette har du garantert aldri sett i Idol

TVNorges nye talentshow gir håpefulle sangere overraskelser de sent vil glemme. Se video.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Til høsten er Anders Hoff (37) og Øyvind Rafto (34) fra «Raske menn» aktuelle med det humorbaserte karaokeprogrammet «Killer karaoke» på TVNorge. Programmet er et ekstremt talentshow som kan beskrives som «Idol» møter «Fear Factor».

- Det er et talentshow mikset opp med litt «Beat for beat» og «Idol», hvor deltagerne skal synge mens de får en liten utfordring. Utfordringene kan være alt fra å dyppes ned i en hummertank, få ting i hodet eller at de faller ned mens de synger. Vi skal bruke mye dyr og insekter, sier Hoff og Rafto til Seoghør.no.

Innspillingen av programmet er foreløpig ikke i gang, men programlederne har flere ideer til gode utfordringer.

- Jeg synes det er gøy å se at folk er i ubehag. Det er kjempegøy når deltagere får slanger rundt halsen og synger i skrekk. Og slår seg da, sier Rafto med et smil.

Noen norsk superstjerne tror programlederne imidlertid ikke at de kommer til å finne i «Killer karaoke».

- Vi er veldig spente. Det har kommet mange gode sangere fra «Idol» og andre talentkonkurranser. Men de som ikke nådde helt opp, får kanskje vist ferdighetene sine her. Det hadde vært drømmen å finne en ny Kjartan Salvesen.

Se videointervju øverst i saken!

LES OGSÅ:  - Jeg driter i håret til Calle!
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer