Dette har du aldri sett på TV

Seher.no har samlet 27 realitykjendiser i en og samme serie. Se traileren her!

Se traileren til Seher.nos julekalender-reality «Jakten på en julestjerne» nederst i saken!

SEHER.NO: 1. desember braker det løs. Da er det nemlig klart for Seher.nos store julekalender, som har fått navnet «Jakten på en julestjerne».

I serien skal den anerkjente norske Melodi Grand Prix-kommentatoren Jostein Pedersen lede 27 realitykjendiser gjennom 24 episoder med drama, knallharde konkurranser - og bitende spenning.

- Fordelen med meg som programleder er at jeg ikke visste noe om deltagerne på forhånd. Jeg bor jo i utlandet. Jeg gikk dit uten antipatier og sympatier, jeg var åpen for alt. Jeg visste ikke hva jeg gikk til, forteller Jostein Pedersen, som er bosatt i London, til Seher.no.

Innspillingen av «Jakten på en julestjerne» fant sted på Sæteren gård ved Bærums Verk, der alle deltagere måtte bo og leve under hele produksjonsperioden.

Bli med i Facebook-gruppa til «Jakten på en julestjerne» her!

Disse er med:
Fra «Jakten på kjærligheten»: Maren Kråkevik og Anneli Waleniussen.
Fra «71 grader nord»: Julie Torp Halbakken, Tonnie Lobekk og Erlend Rønning.
Fra «Farmen»: Eirik Fønstelien, Silje Trosten Johnsen og Linn Hege Andersen.
Fra «Robinson»: Britt Carin Jonassen, Atle Hansen, Alita Dagmar Kristensen, David Sandem, Cathrine Aschim, Kathrine Pehrsson og Randi Anette Ejme.
Fra «Paradise Hotel»:  Karoline Berget, Torbjørn Stafford Barth og Stian Claudi Rønning.
Fra «X Factor»: Ingrid Haukland, Bjørn Henrik Brandtenborg og jentegruppa Irresistible.
Fra «Skal vi danse»: Tobias Karlsson.
Fra «Ungkaren»: Katinka Hellan og Beate T. Haga.

- Tidligere har jeg blant annet danset med Stevie Wonder, kjeftet Madonna huden full, trampet ut fra et Ricky Martin-intervju, skaffet elleve mannlige ballettdansere til Elton John, vært på fylla med Diana Ross og strippet med Grace Jones. Men dette går inn på en god topp ti, erkjenner Jostein Pedersen.

Den erfarne programlederen beskriver realitykonseptet på denne måten:

- Dette er ikke snakk om et intrigespill, der deltagerne psyker hverandre ut psykisk. Mye av dette er jo en satire over selve sjangeren. Reality er veldig ofte regissert, og ved at deltagere her ofte ryker ut som en følge av flaks eller tilfeldigheter, tar man liksom det hele på kornet, mener programleder Pedersen, som etter hvert fikk tilnavnet «onkel Jostein» på Sæteren gård i Bærum.

- Det tar jeg som et kompliment, jeg kunne tross alt vært far til dem alle. Sett bort fra Atle fra «Robinson» da, ler han.

Nå er han spent på å se det ferdige resultatet av serien, der vinneren får med seg et reisegavekort på 15.000 kroner fra Restplass.no.

- Jeg er veldig spent! Jeg vet hva som skjedde bak kulissene og vet at dette blir et friskt pust på realityhimmelen. Dette er erkenorsk, det er erkejul - uten at det blir kvalmende. Det blir morsomt å se nypyntede juletrær fly veggimellom. Det får man ikke se i andre julekalendere, sier Jostein Pedersen til Seher.no.

Den første episoden av «Jakten på en julestjerne» ser du på Seher.no fra 1. desember klokka 08.00. Jakten på den aller største julestjernen kan begynne.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: GP-Jostein forelsket i Geir