<strong>HVEM BLIR BØDDEL?:</strong> En av deltakerene blir bøddel i søndagens utgave av «Robinsonekspedisjonen» og skal i hemmelighet kjempe for å sende hjem tre deltagere. Foto: TV3
HVEM BLIR BØDDEL?: En av deltakerene blir bøddel i søndagens utgave av «Robinsonekspedisjonen» og skal i hemmelighet kjempe for å sende hjem tre deltagere. Foto: TV3 Vis mer

Dette har du aldri sett i «Robinson» før

- Gud vet hvor lenge vi må stå her. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Deltagerne i årets utgave «Robinsonsonekspedisjonen» får seg en ubehagelig overraskelse når de får vite at en av dem har takket ja til å bli seriens «bøddel».

Den utvalgte kan merke opptil tre deltagere for hjemsendelse. Dersom ikke de andre i løpet av tre øyråd ikke klarer å gjette hvem som er bøddelen, må alle tre reise hjem.

- Gud vet hvor lenge vi må stå her, utbryter Nicolas Perle, mens han sammen med de andre blir ført inn i jungelen med hette over hodet før bøddelen velges i hemmelighet.

Den hemmelige bøddelen skaper raskt en paranoid stemning på øya, og spesielt opptatt av å finne identiteten til konspiratøren er Morten Heierdal, som er den første som blir merket.

- Jeg hater sånt skitten spill. Skal man først vinne noe, så får man gjøre det gjennom fair play og ikke gjennom å lyve og bedra hverandre, sier han oppgitt til kameraene.

«Robinsonekspedisjonen» ser du søndager på TV3 kl. 21. Finn oversikt over alle dine favoritt-programmer i Seher.nos TV-guide!
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Han er så kynisk og jævlig

[obj:media:10231]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer