David og Victoria Beckham:

Dette har de ikke gjort på nesten tre år

Superparet strålte på den røde løperen.

PÅ RØD LØPER: David og Victoria Beckham poserte på den røde løperen i Monaco torsdag. Foto: NTB Scanpix
PÅ RØD LØPER: David og Victoria Beckham poserte på den røde løperen i Monaco torsdag. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Torsdag dukket David (43) og Victoria Beckham (44) opp på den røde løperen i Monaco, der førstnevnte skulle motta en pris fra den europeiske fotballunionen.

Ekteparet har ikke blitt avbildet offentlig sammen på flere måneder, og de poserte sist på rød løper sammen for nesten tre år siden, ifølge E! News.

Derfor er det kanskje ikke overraskende at stjerneparet vakte oppsikt på den rødeløperen tidligere denne uken.

Victoria, stilfull som alltid, hadde på en ankellang kjole med matchende stiletthæler, mens David var kledd i en klassisk, sort dress.

PENT PAR: Duoen var velkledd, som alltid på den røde løperen i Monaco på torsdag. Foto: NTB Scanpix
PENT PAR: Duoen var velkledd, som alltid på den røde løperen i Monaco på torsdag. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Duoen ble sist avbildet sammen på rød løper sent i 2015, under British Fashion Awards. Også den gang matchet de.

2015: David og Victoria har ikke posert sammen på rød løper siden 2015. Foto: NTB Scanpix
2015: David og Victoria har ikke posert sammen på rød løper siden 2015. Foto: NTB Scanpix Vis mer

David og Victoria hadde et par dager tidligere feriert i Sør-Frankrike sammen med familievennen Elton John (71) og ektemannen hans, David Furnish (55).

Ferieturen ble godt dokumentert i sosiale medier, der de begge la ut bilder fra late dager på den franske rivieraen.

We love you @eltonjohn @davidfurnish X kisses x

Et innlegg delt av Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Stjal showet

Til tross for at ekteparet sjelden er å se sammen på rød løper, er de til stadighet invitert på celebre kjendisarrangementer.

De var blant annet gjester i bryllupet til prins Harry og Meghan Markle i mai, begge antrukket i marineblått.

Saken fortsetter nedenfor.

BRYLLUPSGJESTER: David og Victoria var begge til stede da hetuginne Meghan og prins Harry giftet seg i mai. Foto: NTB Scanpix
BRYLLUPSGJESTER: David og Victoria var begge til stede da hetuginne Meghan og prins Harry giftet seg i mai. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ekteparet var også til stede da prins William og hertuginne Kate giftet seg i Westminster Abbey i London i 2011.

Den gang fikk David Beckham påpakning for å ha plassert sin Order of the British Empire, en britisk ridder orden, på feil jakkeslag.

Siden den gang har også Victoria Beckham mottatt en Order of the British Empire fra det britiske kongehuset. Imidlertid droppet de begge å bære denne hedersbevisningen under prinsebryllupet i mai - muligens for å unngå en ny etikette-fadese.

Saken fortsetter under videoen.

SYNGER:  Victoria Beckham har tidligere røpet at mikrofonen hennes ofte var avslått under Spice Girls-konserter. I  «The Late Late Show With James Corden» synger hun derimot for full hals under innslaget «Carpool Karaoke». Video: CBS via CNN Les mer her: http://www.dagbladet.no/kultur/mikrofonen-til-victoria-beckham-var-skrudd-av-da-hun-sang-med-spice-girls-na-skal-alle-fa-hore-hennes-virkelige-stemme/67447406 Vis mer

Skilsmisserykter

Som verdenskjent kjendispar er det nærmest umulig å unngå rykteflommer om mulig skilsmisse eller brudd.

Det britiske stjerneparet har vært gift i 20 år neste sommer, og opplever stadig å havne i medienes søkelys. Tidlig i juni tok det ifølge People fullstendig av i sosiale medier, da spekulasjoner om ekteskapsbrudd spredte seg som ild i tørt gress.

Ekteparet Beckham lot imidlertid ikke bruddryktene henge lenge i lufta.

Allerede samme dag var nemlig en representant for det berømte paret ute i mediene for å legge lokk på de drøye påstandene.

- Spekulasjonene er bare tull. Dette er falske rykter som har fått næring i sosiale medier. De skal ikke skilles, uttalte representanten til ukebladet.

Feiret bryllupsdag

Også på parets egen bryllupsdag gikk de indirekte ut og avkreftet skilsmisseryktene som hadde florert de siste månedene og årene.

Det gjorde de ved å legge ut et bilde fra en romantisk middagsfeiring i Paris.

Den tidligere fotballproffen mimret tilbake til dagen for 19 år siden da de ble mann og kone, og delte samtidig en kjærlighetserklæring til Victoria.

«For 19 år siden var jeg kledd i lilla fra topp til tå. Gratulerer så mye med bryllupsdagen, verdens beste kone og mamma. Elsker deg», skrev han blant annet under bildet.

43-åringen refererte til antrekket de to hadde på seg under bryllupsfesten i 1999 - der David hadde en lilla dress som matchet konas lilla kjole.

LES OGSÅ: Dro på hemmelig venninnetur til Canada

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer