Levi Try og Øyunn Krogh:

Dette har de gjort med «Sommerhytta»

Eksparet har fordelt eiendelene.

VINNERE: Levi Try og Øyunn Krogh vant sin drømmehytte. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
VINNERE: Levi Try og Øyunn Krogh vant sin drømmehytte. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert

Det norske folk ble godt kjent med paret Øyunn Krogh (26) og Levi Try (24) da de var med i TV 2-programmet «Sommerhytta» - en konkurranse de også gikk seirende ut av.

Som vinnere av «Sommerhytta» fikk de hytta de hadde pusset opp til odel og eie. I juni ble det også kjent at paret hadde kjøpt seg leilighet i hovedstaden sammen.

I august kom imidlertid nyheten om at paret har gått hver til sitt.

I og med at Krogh og Try eide både en leilighet og en hytte sammen, var det naturlig nok noen ting man måtte komme til enighet om i ettertid. Nå kan de begge fortelle overfor Se og Hør at det hele er løst uten dramatikk.

SJARMERTE: Jørgine Vasstrands eldste datter Filippa ble intervjuet sammen med moren etter lørdagens «Skal vi danse»-sending. Video: Luna Lea Vis mer

Bor på hytta

Det var Levi Try som endte opp med hytta de sammen pusset opp og vant på TV.

- Min egen hytte, det er jo veldig stas! sier Try til Se og Hør.

Han kan også avsløre at han faktisk har flyttet inn i hytta - for en periode.

- Den er så flott. Jeg bor der nå, og så flytter jeg inn i ny leilighet i januar, sier han, og forklarer at planen er å kjøpe en leilighet i hovedstaden sammen med en kompis.

Inntil videre trives han veldig godt med å ha hytta som sin faste bopel.

- Jeg har steder jeg kan sove i Oslo, men jeg bor hovedsakelig på hytta. Det er veldig hyggelig faktisk, det er dødskoselig! Jeg trives veldig.

«EX ON THE BEACH»: Tone Damli ble sjokkert over svarene Øyunn Krogh, ambassadør for Reality Awards, fikk da hun stilte dem et uvanlig spørsmål. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards. Vis mer

24-åringen er heller ikke i tvil om at han skal beholde hytta framover.

- Nå må jeg ha den for alltid. Fy fader, så stas å kunne si at man har ei hytte man har bygd. Tar ikke sjansen på å kvitte meg med den, sier han og ler.

Sover i samme seng

Da Se og Hør snakket med Krogh i september, kunne hun fortelle at hun hadde flyttet hjem til foreldrene sine i Ås. Nå har hun imidlertid flyttet igjen.

Hun har nemlig tatt over leiligheten som hun og Try sammen kjøpte på Grønland i Oslo, og har nettopp flyttet inn i leiligheten sammen med bestevenninnen sin.

TILBAKE: Fjorårets vinnere Levi Try og Øyunn Krogh er tilbake på «Sommerhytta», og dette sier de om deltakerene. Video TV 2 Vis mer

Hun bekrefter at det var en ryddig og udramatisk prosess bak fordelingen av eiendelene.

- Selvfølgelig er det trist å si ha det bra til hytta. Men samtidig sier man ha det til så mye som er enda tristere, sier hun og legger til at det er viktig å ikke knytte seg for emosjonelt til gjenstander.

- Dette var den beste løsningen for oss. Nå har jeg bare gode minner fra hytta, og det tror jeg Levi også har, sier hun.

Når det kommer til den nyinnflyttede leiligheten kan hun fortelle at hun og venninnen sammen skal pusse den opp.

- Så nå får jeg endelig testet hvordan jeg får det til alene, ler hun og refererer til oppussingen under «Sommerhytta»-deltakelsen.

- Akkurat nå har vi ingenting, vi har en TV og en kontorstol. Og vi sover i samme seng, ler Krogh.

LES OGSÅ: Par får tidenes gjeldssjokk

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer