Kaia Gerber og Jacob Elordi:

Dette har de aldri gjort før

Kaia Gerber og Jacob Elordi poserte for fotografene.

FØRSTE GANG: Kaia Gerber og Jacob Elordi dukket endelig opp sammen. Foto: O'Connor/AFF-USA/MEGA/NTB
FØRSTE GANG: Kaia Gerber og Jacob Elordi dukket endelig opp sammen. Foto: O'Connor/AFF-USA/MEGA/NTB Vis mer
Publisert

I ett år har modell og kjendisdatter Kaia Gerber (20) og skuespiller Jacob Elordi (24) fanget fansens oppmerksomhet. Duoen ble først koblet til hverandre i fjor høst, og har siden vernet godt om forholdet.

Føst nå er det imidlertid ikke lenger noen tvil om at de faktisk er et par.

Posterte sammen

I forbindelse med åpningsgallaen på Academy Museum of Motion Pictures i helgen dukket nemlig de to turtelduene opp på den røde løperen sammen - for første gang.

STJERNEPAR: Kaia og Jacob så svært forelsket ut da de poserte sammen i helgen. Foto: Matt Baron/Shutterstoc/NTB
STJERNEPAR: Kaia og Jacob så svært forelsket ut da de poserte sammen i helgen. Foto: Matt Baron/Shutterstoc/NTB Vis mer

Mens Jacob bar en klassisk svart dress, hadde modellen valgt en fotsid, kremfarget kjole med diamanter.

I motsetning til tidligere bilder av paret, hvor de vanligvis har blitt «tatt på fersken» av paparazzi, poserte de for fotografene denne gangen.

FØDT INN I RAMPELYSET: Modellen Iris Law har to verdensberømte foreldre, og er nå på vei til å være på «alles» lepper. Video: Instagram / NTB scanpix / Rød Løper Vis mer

Skuespilleren holdt godt rundt 20-åringen mens de delte både smil og varme blikk seg i mellom foran de oppmøtte fotografene.

Verken Kaia eller Jacob har foreløpig delt bilde av hverandre etter helgens festligheter. Sistnevnte har dog delt et bilde fra den røde løperen, men bare av seg selv.

Lav profil

Stjerneparet har altså vernet svært godt om hva som har vært ståa mellom dem - helt siden de først ble koblet til hverandre i fjor høst.

I november samme år gikk de imidlertid langt i å bekrefte forholdet. Den gang la Kaia ut en bildeserie i anledning Halloween på Instagram.

På et av bildene, der duoen hadde kledd seg ut som Elvis og Priscilla Presley, kunne man nemlig se at de holdt hender. Dette var første gang de delte bilder av hverandre i sosiale medier.

Før dette ble paret observert hånd i hånd utallige ganger, og på kort tid var de både på ferie sammen i Mexico og på handleturer i New York.

PÅ FRIFOT: Carina Dahl forteller om hvordan hun løy for å holde corona-kjæresten skjult for mediene. Video: Rød Løper/Carina Dahl Vis mer

LES OGSÅ: Viste seg sammen for første gang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer