Oscar 2020:

Dette har de aldri gjort før

Leonardo DiCaprio viste frem kjæresten for første gang.

SATT SAMMEN: Leonardo DiCaprio og Camila Morrone skal ha vært et par i over to år. Natt til mandag overrasket de sammen under Oscar-utdelingen. Foto: Backgrid UK / NTB Scanpix
SATT SAMMEN: Leonardo DiCaprio og Camila Morrone skal ha vært et par i over to år. Natt til mandag overrasket de sammen under Oscar-utdelingen. Foto: Backgrid UK / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I over to år har skuespiller Leonardo DiCaprio (45) datet den 23 år yngre modellen og skuespilleren Camila Morrone (22). Paret har blitt fotografert sammen en rekker ganger, men har frem til nå aldri deltatt på offentlige arrangementer sammen og har holdt en forholdsvis lav profil rundt forholdet sitt.

Natt til mandag norsk tid overrasket derfor paret mange da de satt sammen på første rad under Oscar utdelingen. 22-åringen hadde fått plass mellom DiCaprio og Brad Pitt (56), og Morrone og 45-åringen gjorde fint lite for å skjule sine følelser for hverandre.

Paret ankom riktignok utdelingen hver for seg, og stilte ikke opp for fotografene på den mye omtalte røde løperen i forkant.

Mens «Once Upon a Time in Hollywood»-stjernen hadde valgt en klassisk svart smoking med hvit skjorte, ankom kjæresten prisutdelingen i en babyrosa, stroppeløs chiffon-kjole.

KLASSISK: Leonardo DiCaprio på den røde løperen. Foto: NTB Scanpix
KLASSISK: Leonardo DiCaprio på den røde løperen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
HVER FOR SEG: Selv om Leonardo og Camila satt sammen i salen, kom de ikke sammen på den røde løperen i forkant. Foto: NTB Scanpix
HVER FOR SEG: Selv om Leonardo og Camila satt sammen i salen, kom de ikke sammen på den røde løperen i forkant. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Paret, som først ble observert sammen i slutten av 2017, har fått mye oppmerksomhet for det mange beskriver som en altfor stor aldersforskjell. For DiCaprio og Morrone virker det imidlertid som at alderen ikke er noe hinder, i hvert fall ikke hvis man skal tro den unge skuespilleren selv.

Åpen om aldersforskjellen

Like før nyttår snakket nemlig 22-åringen med avisen Los Angeles Times om sin voksende skuespillerkarriere, og under intervjuet åpnet hun også opp om forholdet til den Oscar-vinnende kjæresten.

- Det er så mange forhold i Hollywood, og i verdenshistorien, hvor folk har hatt store aldersforskjeller. Jeg bare mener at alle bør få date den de ønsker å date, sa hun til avisen, samtidig som hun innrømmet at hun skjønner at folk blir fascinerte av forholdet til DiCaprio.

22-åringen erkjente at hun nok ville vært nysgjerrig selv.

Morrone håpet derimot at hun med sin gryende karriere som skuespiller etter hvert blir anerkjent for mer enn å bare være Leonardo DiCaprios kjæreste. For tiden er hun aktuell med dramafilmen «Mickey and the Bear», som hun ifølge People har høstet svært god kritikk for.

- Jeg tror mer og mer nå at hvis folk ser filmen, så kommer jeg til å få en identitet utenfor det (forholdet, journ.anm.). Det er egentlig ganske frustrerende, fordi jeg føler at man alltid burde ha en egen identitet uansett hvem man dater, sa hun til Los Angeles Times, og la til:

- Jeg forstår assosiasjonen, men jeg er sikker på at den kommer til å forsvinne og etter hvert være i mindre fokus.

Dette var for øvrig ikke første gang Morrone har uttalt seg om aldersforskjellen i forholdet til DiCaprio. I fjor tok hun nemlig også til Instagrams historiefunksjon for å lufte frustrasjonen sin overfor kritikerne.

- Jeg leste noen av kommentarene på Instagram, og herregud - folk er så slemme og så sinte på folk de ikke kjenner eller vet noe om, sa Morrone i en Instagram-historie, omtalt av blant andre Huffington Post og People.

Leonardo DiCaprio på sin side har vært forholdsvis taus om kjæresten etter at de først ble observert, men natt til mandag kan altså mye tyde på at de er klare for å bli mer offentlige som par.

LES OGSÅ: Opptredenen fikk uventet respons

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer