Golden Globe:

Dette har de aldri gjort før

Rachel Bilson viste frem ny flamme på den røde løperen.

ROMANSERYKTER: Bill Hader og Rachel Bilson setter fyr på romanseryktene etter nattens Golden Globe-utdeling. Foto: NTB Scanpix
ROMANSERYKTER: Bill Hader og Rachel Bilson setter fyr på romanseryktene etter nattens Golden Globe-utdeling. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I september 2017 ble det kjent at «The O.C»-stjernen Rachel Bilson (38) og «Starwars»-skuespilleren Hayden Christensen (38) hadde gått fra hverandre etter nesten ti år sammen. Duoen fikk datteren Briar Rose Christensen sammen i 2014, men gikk altså hver til sitt tre år senere.

Men nå kan det se ut til at Rachel har gått videre etter bruddet. I forbindelse med nattens Golden Globe-utdeling i Beverly Hills, dukket hun nemlig opp på den røde løperen med «Saturday Night Live»-stjernen Bill Hader (41).

Ifølge Page Six poserte de to sammen for fotografene mens Bill holdt armen rundt 38-åringens midje. Rachels sminkør delte også et bilde av de to på Instagram, noe som ifølge nettstedet bekrefter at de er blitt et par.

- Og så er de avgårde på Golden Globe. Det søteste paret noensinne, skriver hun ifølge nettstedet.

RØD LØPER: Bill og Rachel dukket opp på den røde løperen sammen, men har foreløpig ikke kommentert romanseryktene. Foto: NTB Scanpix
RØD LØPER: Bill og Rachel dukket opp på den røde løperen sammen, men har foreløpig ikke kommentert romanseryktene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Romanseryktene mellom dem begynte først å svirre før jul da turtelduene ble observert på Starbucks sammen, og i ettertid har de virkelig fyrt opp under ryktene. Ifølge Page Six skal de også ha blitt observert sammen i Los Angeles i forbindelse med nyttår.

- Bra kjæreste

Verken Rachel eller Bill har foreløpig kommentert romanseryktene, men det er ikke nytt at hun verner godt om privatlivet sitt. Det gjorde hun også i sitt forrige forhold, men i 2013 skrøt «Heart of Dixie»-stjernen imidlertid av hverdagen med Hayden.

- Jeg er en veldig bra kjæreste - jeg prioriterer alltid det først i livet mitt. Jeg er definitivt en person som gjerne lager favorittmåltidet hans til han kommer hjem, sa hun den gang til Cosmopolitan, ifølge Us Weekly.

Året før de fikk datteren sammen, avslørte Rachel at hun drømte om å bli mor.

- Jeg har definitivt familieforøkelse på hjernen! Å få barn er noe jeg drømmer om en gang i framtiden, som jeg håper jeg han få oppfylt, fortalte hun i et intervju med Cosmopolitan.

Gifterykter

Golden Globe har flere ganger vært et sted for stjerner viser frem sine nye partnere, og i likhet med Rachel og Bill, har også Kirsten Dunst (37) og forloveden Jesse Plemons (31) fått en del oppmerksomhet i år.

Og nå kan det se ut til at paret, som har sønnen Ennis Howard Plemons (1) sammen, kan ha giftet seg i all hemmelighet.

GIFT?: Kirsten uttalelser på den røde løperen gjør at flere spekulerer på om hun og Jesse har giftet seg. Foto: NTB Scanpix
GIFT?: Kirsten uttalelser på den røde løperen gjør at flere spekulerer på om hun og Jesse har giftet seg. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge Page Six omtalte nemlig Kirsten forloveden som «ektemann» på den røde løperen, noe som nå kan tyde på at de har blitt mann og kone. Ifølge nettstedet stoppet imidlertid skuespilleren raskt før hun sa noe mer om sin utkårede.

Tidligere har 37-åringen uttalt at hun og Jesse så godt som er gift ettersom de har et barn sammen.

LES OGSÅ: Giftet seg på nytt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer