Brooklyn Beckham og Hana Cross:

Dette har de aldri gjort før

Brooklyn Beckham klarte ikke å holde fingrene borte fra sin vakre kjæreste.

BEKREFTER FORHOLDET: Tirsdag kveld tok Brooklyn Beckham med seg kjæresten Hana Cross på den røde løperen for første gang. Foto: NTB Scanpix
BEKREFTER FORHOLDET: Tirsdag kveld tok Brooklyn Beckham med seg kjæresten Hana Cross på den røde løperen for første gang. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Allerede i desember fikk David (44) og Victoria Beckhams (45) eldste sønn, Brooklyn (20), nettet til å koke. Den gang ble han observert med en ny, mystisk flamme, som kort tid senere viste seg å være den britiske modellen Hana Cross (22), og det tok ikke lang tid før de to bekreftet at de var i et forhold.

Frem til nå har de to holdt en rimelig lav profil, men etter at rykende ferske bilder av dem sammen har dukket opp, setter de fyr på nettet nok en gang.

Under filmvestivalen i Cannes tirsdag dukket nemlig de to opp på den røde løperen sammen, og det var tydelig å se at de er romantisk involvert.

Verken Brooklyn eller Hana gjorde noe særlig innsats for å skjule følelsene sine for hverandre, og de poserte mer enn gjerne for de oppmøtte fotografene.

FORELSKET: Brooklyn klarte ikke å ta øynene vekk fra sin vakre kjæreste. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: Brooklyn klarte ikke å ta øynene vekk fra sin vakre kjæreste. Foto: NTB Scanpix Vis mer
KYSS, KLAPP OG KLEM: 20-åringen delte ut både kyss og en hånd å holde i til kjæresten. Foto: NTB Scanpix
KYSS, KLAPP OG KLEM: 20-åringen delte ut både kyss og en hånd å holde i til kjæresten. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Matchet

20-åringen og Hana overrasket mange i forkant av premieren på storfilmen «Once upon a time in Hollywood», og selv om det kanskje ikke var planlagt, matchet de to hverandre svært godt.

Mens Brooklyn hadde valgt en klassisk, svart dress for aneldningen, strålte den britiske modellen i en fotsid, svart skinnkjole med tynne stropper for anledningen.

Dette er som nevnt første gang de to har dukket opp på et offisielt arrangement sammen, men de skal altså ha vært et par helt siden før jul.

KLER HVERANDRE: Selv om det ikke er kjent om det unge paret bevisst kledde seg for å matche hverandre, stilte de begge to opp i nesten helsorte antrekk. Foto: NTB Scanpix
KLER HVERANDRE: Selv om det ikke er kjent om det unge paret bevisst kledde seg for å matche hverandre, stilte de begge to opp i nesten helsorte antrekk. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den gang dukket kjendissønnen opp hånd i hånd med den britiske modellen etter å ha deltatt på British Fashion Awards 2018 i Royal Albert Hall i London.

På det glamorøse eventet stilte Beckham side om side med sine berømte foreldre, før han senere festet i et privat hus i Nord-London sammen med den nye kjæresten, ifølge Contacmusic.com.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

- Dater tv-stjerne

Brooklyn er imidlertid ikke den eneste i stjernefamilien som lykken smiler for. Tidligere i år verserte det nemlig rykter om at også hans lillebror, Romeo (16) skal ha fått seg kjæreste.

Ifølge den britiske avisen Mirror, skal den unge gutten nå ha funnet tonen med «Stranger Things»-stjernen Millie Bobby Brown (15).

MED FAMILIEN: Hana har allerede blitt observert med Brooklyns familie flere ganger. Tidligere har det blitt påpekt at hun ligner på kjærestens mor. Her med Victoria under London Fashion Week i januar. Foto: NTB Scanpix
MED FAMILIEN: Hana har allerede blitt observert med Brooklyns familie flere ganger. Tidligere har det blitt påpekt at hun ligner på kjærestens mor. Her med Victoria under London Fashion Week i januar. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge avisen skal de to ha møttes da Romeo delte ut en pris under et Unicef-arrangement sammen med pappa David i 2016.

De to skal ha posert sammen på bilder, og da Millie ble spurt om fremtiden til hennes «Stranger Things»-karakter Eleven, spøkte hun og ga følgende kommentar:

NY KJÆRESTE: Også Romeo Beckham skal ha fått seg kjæreste. Foto: NTB Scanpix
NY KJÆRESTE: Også Romeo Beckham skal ha fått seg kjæreste. Foto: NTB Scanpix Vis mer
KOBLES TIL BECKHAM: Den unge stjernen Millie Bobby Brown skal være Romeos utkårede. Foto: NTB Scanpix
KOBLES TIL BECKHAM: Den unge stjernen Millie Bobby Brown skal være Romeos utkårede. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg vet ikke. Noe med Romeo Beckham.

Millie Bobby Brown har etter Netflix-suksessen vokst seg til å bli en av verdens mest omtalte unge kvinner - tross sin unge alder. På Instagram følges hun av elleville 18,5 millioner.

Hun var tidligere i et forhold med musiker Jacob Sartorius (16), men i august kunne Millie selv avsløre i et innlegg på Instagram at forholdet hadde tatt slutt. Ifølge henne var bruddet helt udramatisk, og duoen skal ha beholdt vennskapet seg imellom, og hun skal nå altså ha gått videre etter bruddet.

Vis mer

LES OGSÅ: Her bor hun etter utroskapsskandalen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer