Chris Pratt og Katherine Schwarzenegger:

Dette har de aldri gjort før

Strålte sammen på den røde løperen.

PREMIEREKLARE: Chris Pratt og Katherine Schwarzenegger viste seg endelig sammen på den røde løperen. Foto :NTB Scanpix
PREMIEREKLARE: Chris Pratt og Katherine Schwarzenegger viste seg endelig sammen på den røde løperen. Foto :NTB Scanpix Vis mer
Publisert

«Søte Katherine, jeg er så glad for at du sa ja! Jeg er overbegeistret over å få gifte meg med deg. Stolt av å leve dristig i troskap med deg. Nå kjører vi på!», skrev skuespiller Chris Pratt (39) på Instagram i januar.

Da forlovet han seg nemlig med Katherine Schwarzenegger (29), som er datteren til den tidligere California-guvernøren Arnold Schwarzenegger (71).

De to turtelduene ble først koblet til hverandre i fjor sommer, men først i desember bekreftet de forholdet på Instagram. Siden den gang har paret latt seg fotografere sammen ved en rekke anledninger og holder forholdet langt ifra så privat som de gjorde i fjor.

Poserte sammen

Mandag kveld tok de også et nytt steg sammen. I forbindelse med premieren på den nye «Avengers: Endgame»-filmen dukket de to opp på den røde løperen sammen i Los Angeles. Det har de ikke gjort før, skriver Metro.

FORELSKA: Chris klarte nesten ikke å ta blikket bort fra forloveden. Foto: NTB Scanpix
FORELSKA: Chris klarte nesten ikke å ta blikket bort fra forloveden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Duoen strålte om kapp på løperen, og det er ikke vanskelig å se at de tilsynelatende er svært lykkelige sammen. De poserte mer enn gjerne foran fotografene, og Chris slet med å ta blikket bort fra sin vakre forlovede.

Forlovelsen mellom Chris og Kathrine fant sted bare halvannet år etter at førstnevnte skilte seg fra ekskona Anna Faris (42).

At Chris skal gifte seg på nytt, kommer trolig som en overraskelse på flere. Da han og Faris besluttet å skilles etter åtte år som mann og kone, tegnet han et bilde av en svært tung situasjon.

- Anna og jeg er triste over å kunngjøre at vi er separert. Vi prøvde hardt og lenge, og vi er veldig skuffet, delte «Passengers»-stjernen i en Facebook-post i august 2017.

FØRSTE GANG: Katherine og Chris strålte sammen mandag kveld. Foto: NTB Scanpix
FØRSTE GANG: Katherine og Chris strålte sammen mandag kveld. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Har gått videre

Videre forklarte skuespilleren at de ønsker å verne om sønnen Jack (6), og at de derfor ville prøve å holde saken så privat som mulig.

- Vi har fremdeles mye kjærlighet for hverandre og vil for alltid sette pris på tiden sammen. Vi har den dypeste respekt for hverandre, fortsatte han.

Det tidligere paret, som giftet seg i 2009, ser ut til å ha klart å beholde et godt vennskap etter bruddet.

BRUDD: Chris og Anna har sønnen Jack sammen. Her var de i Hollywood da Chris fikk sin stjerne på Hollywood Walk of Fame. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Chris og Anna har sønnen Jack sammen. Her var de i Hollywood da Chris fikk sin stjerne på Hollywood Walk of Fame. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Få timer etter at Christ annonserte forlovelsen til Katherine, var nemlig ekskona raskt ute med sine lykkeønskinger.

- Jeg er så glad på deres vegne! Gratulerer, skrev «The House Bunny»-stjernen i kommentarfeltet til Instagram-innlegget som avslører forlovelsen.

Anna Faris har også funnet lykken på ny etter bruddet fra Pratt.

Hun har nemlig datet filmfotografen Michael Barrett (48) siden høsten 2017. De ble blant annet observert da pleiet kjærligheten i den romantiske byen Venezia i Italia.

Duoen møttes på settet til filmen «Overboard», hvor de jobbet sammen.

Åpen om tiden etter skilsmissen

Åtte måneder etter bruddet med Anna, lettet Chris på sløret om hvordan han hadde det etter at ekteskapet havarerte.

- Det suger å skille seg, men når alt kommer til alt så har vi en fantastisk sønn som har to foreldre som elsker ham veldig høyt, fortalte skuespilleren til Entertainment Weekly's Summer Movie Preview, ifølge E!News.

Vis mer

- Vi prøver å finne en måte å navigere alt på, og er fremdeles venner og snille med hverandre. Det er ikke ideelt, men jeg tror nok vi begge faktisk har det bedre nå, fortsatte Pratt.

Han ga ovennevnte uttalelser om lag et halvt år etter at Faris tok bladet fra munnen om skilsmissebeslutningen.

- Det er forståelig at folk virket så opptatt av hvor lykkelige vi var sammen. Alt jeg kan si om den saken, er at det er ekte. Vi forguder virkelig hverandre, og har mye kjærlighet til hverandre. Det tror jeg skinner gjennom, sa hun til People i oktober 2017, og la til:

- Chris og jeg er veldig gode venner, og det tror jeg vi alltid kommer til å være.

LES OGSÅ: Bekrefter de endelig hemmelig norgesferie her?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer