Julianne og Ulrik Nygård:

- Dette har aldri vært min våte drøm

Julianne og Ulrik Nygård letter på sløret om livet som småbarnsforeldre og forteller at de gjerne vil gi sønnen et søsken. Hvordan de skal få det til har de allerede diskutert.

DRØMMEHUSET: Julianne og Ulrik Nygård bor idyllisk til på Vollen utenfor Oslo. Da Se og Hør nylig var på besøk avslørte de ønsker om å gi sønnen et søsken. Foto: Henriette Eilertsen
DRØMMEHUSET: Julianne og Ulrik Nygård bor idyllisk til på Vollen utenfor Oslo. Da Se og Hør nylig var på besøk avslørte de ønsker om å gi sønnen et søsken. Foto: Henriette Eilertsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Julianne Nygård (28), kanskje best kjent som bloggeren «Pilotfrue», fikk i 2017 mye oppmerksomhet, da hun og ektemannen Ulrik Nygård (39) valgte å være svært åpne om sine utfordringer med å få barn.

Ekteparet valgte å dele både prøverørsforsøk, spontanaborter, samt opp- og nedturer med bloggleserne, men også med tv-seerne i realityserien «Bloggerne». I tillegg ga 28-åringen i fjor ut boken «Drømmen om en baby».

I juni oppnådde de endelig babydrømmen, da lille Severin (7 md.) kom til verden. Også da var tv-kameraene til stede.

Og den lille gutten, han har forandret ekteparets liv fullstendig.

Saken fortsetter under bildet.

Droppet permisjon

- Hvordan har livet forandret seg etter at dere ble foreldre?

- Alt har vel egentlig forandret seg, innrømmer Julianne til Se og Hør, som nylig var på besøk hos den lille familien på Vollen utenfor Oslo.

Som pilot for Norwegian tilbringer Ulrik mye tid på reise hvor han jobber turnus. Ofte fem dager på, fire dager av, noe som gjør at Julianne er mer alene med sønnen enn det gjerne andre par er.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer