Skal vi danse 2022:

Dette har aldri skjedd før

Disse tingene må du vite om høstens «Skal vi danse: all stars».

HØSTENS DELTAKERE: Nate Kahungu, Eirik Søfteland, Agnete Saba, Triana Iglesias, Jørgine Massa Vasstrand, Cengiz Al, Aleksander Hetland, Iselin Guttormsen, Lasse Matberg, Kari Traa, Katrine Moholt, Victor Sotberg og Martine Lunde skal være med i «Skal vi danse: all stars». Foto: Morten Eik / Se og Hør
HØSTENS DELTAKERE: Nate Kahungu, Eirik Søfteland, Agnete Saba, Triana Iglesias, Jørgine Massa Vasstrand, Cengiz Al, Aleksander Hetland, Iselin Guttormsen, Lasse Matberg, Kari Traa, Katrine Moholt, Victor Sotberg og Martine Lunde skal være med i «Skal vi danse: all stars». Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert

Lørdag 27. august starter endelig høstens «Skal vi danse»-sesong, og denne gangen har TV-seerne noe helt spesielt i vente.

Det er nemlig ingen vanlig sesong som står for tur, men en «all stars»-runde. Det vil si at mange gamle favoritter returnerer til parketten.

At det er en «all stars»-sesong er langt fra det eneste nye, spennende og oppsiktsvekkende - årets «Skal vi danse»-høst byr på en rekke detaljer, nye vrier og ting vi aldri har fått se i programmet før.

Se og Hør har samlet en liste med ti ting spente TV-seere kan glede seg til.

13 deltakere

Vanligvis er det 12 kjendiser som prøver lykken, i år har TV 2 faktisk samlet 13 kjente fjes som skal kjempe om pokalen.

Ryker første sending

Vanligvis pleier TV-seerne å få lov til å bli litt kjent med danseparene før noen skal sendes hjem, slik blir det ikke i år.

I og med at det er 13 par og kun 12 sendinger, kommer ett par til å forlate dansegulvet allerede i første episode.

Dansebrødre

Trofaste «Skal vi danse»-fans har sett både proffdanser Tom-Erik Nilsen og Jørgen Nilsen svinge seg på parketten - i flere sesonger - men brødrene har aldri vært med i samme sesong. Inntil i år.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer