«Kompani Lauritzen»:

Dette har aldri skjedd før

Deltakeren tapte dimmekampen og var dermed ute av «Kompani Lauritzen». Så kom tvisten.

«KOMPANI LAURITZEN»: Lørdagens dimmekamp tok en overraskende vending. Reporter: Celina Morken. Klipp: Anna Celine Hanisch. Vis mer
Publisert

Nok en uke med «Kompani Lauritzen» er over og lørdag kveld fikk TV-seerne følge deltakerne gjennom sesongens fjerde dimmekamp. Der skulle det konkurreres i logikk.

De to kompaniaspirantene som etter samtlige øvelser befant seg nederst på resultatlisten, og dermed måtte ut i dimmekamp, var Tone Damli (33) og Marius Skjelbæk (31).

Det som sto mellom dimmetantene og en plass videre i kompaniet var fem rekker med vedkubber, hvor konkurransen gikk ut på å ikke stå igjen med den siste vedkubben.

Etter to runder sto det 2 - 0 til Damli, og obersten, Dag Otto Lauritzen (65), erklærte at Skjelbæk var ute av «Kompani Lauritzen».

Men én av de andre deltakerne ville det imidlertid annerledes.

Ga vekk plassen

I forrige uke fikk seerne bli med da deltakerne skulle bekjempe såkalte «bober» i bobs hule. I kampens hete vred Dennis Siva Lie (28) kneet sitt, og røk dermed en stor del av menisken.

- Jeg prøvde å holde ut så lenge jeg kunne, men så måtte jeg stå over konkurranser og da var jeg litt sånn «jeg fortjener ikke å være her», innrømmer 28-åringen overfor Se og Hør.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.