«Torpet kjendis»:

Dette har aldri skjedd før

- Konkurranse skremmer meg, sier «Torpet kjendis»-deltakeren.

TORPET: Her er de tre damene som skal kjempe om en plass på «Farmen kjendis»-gården. Foto: TV 2
TORPET: Her er de tre damene som skal kjempe om en plass på «Farmen kjendis»-gården. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Samtidig som 12 kjendiser reiste 100 år tilbake i tid for å delta i den sjette sesongen av «Farmen kjendis», som kommer på TV over nyttår, reiste tre tidligere «Farmen kjendis»-deltakere inn på en liten gård med navn «Torpet».

Der skal de tre deltakerne kjempe mot dem som blir slått ut fra «Farmen kjendis»-gården, for til slutt å stå igjen med én deltaker som blir et fullverdig medlem av gården - og vinner av «Torpet».

TV 2 kan nå røpe at det er influenser Marna Haugen (40), skuespiller og sanger Mia Gundersen (60) og influenser Martine Lunde (25) som i den kommende sesongen skal kjempe om en plass på «Farmen kjendis»-gården.

Dette er for øvrig første gang alle de tre «Torpet kjendis»-deltakerne er kvinner, og morsomt nok har alle blondt hår og forbokstaven M.

«FARMEN KJENDIS»: De første bildene byr på både tårer og dramatikk. Se hele portrettprogrammet på TV 2 i kveld, onsdag, kl. 22.40. Video: TV 2 Vis mer

- Litt fri fra familien

Marna Haugen ble sendt rett ut av «Farmen kjendis» da hun kom inn som utfordrer sammen med Linni Meister (35) i den aller første sesongen av kjendisversjonen av det populære TV 2-programmet.

Den gang var Haugen åpen om at hun hadde gårdserfaring, men denne gangen har hun imidlertid valgt en annen taktikk.

KLAR: Marna Haugen er redd for konkurranser, men det skal ikke stoppe henne. Foto: TV 2
KLAR: Marna Haugen er redd for konkurranser, men det skal ikke stoppe henne. Foto: TV 2 Vis mer

- Jeg tror jeg skal ligge litt lavt og satse kortene på trivsel. Kanskje jeg drar opp noen skjulte talenter etter hvert, sa hun i et intervju med TV 2 før hun dro 100 år tilbake i tid, og la til at hun var klar for revansje og litt fri fra familien.

Programmet ble spilt inn i mai i år, men blir altså ikke sendt på skjermen før i januar 2022. I dag kan Haugen fortelle overfor Se og Hør at hun stortrivdes på «Torpet».

- Produksjonen sa jeg måtte glede meg til å finne roen inne på Torpet, men jeg skjønte ikke helt hva de mente, sier Haugen.

Men det tok ikke lang tid før hun forsto hva de snakket om. Nå beskriver hun oppholdet som en herlig ferie, og forteller at hun elsket livet uten alle impulsene hun får til vanlig gjennom blant annet sosiale medier.

ALVORLIG SKADD: Farmen-Kåre Skaret Bjøringsøy ble alvorlig skadd i en arbeidsulykke. Video: Tor Lindseth Vis mer

- Jeg reiste inn med fatigue

Da bloggeren og influenseren skulle inn på «Farmen kjendis» første gang forberedte hun seg lite, men denne gangen satte hun imidlertid inn støtet på styrketreningen for å være klar til kamp.

- Konkurranse skremmer meg. Jeg vet ikke hvorfor, men det er nok fordi jeg er redd for å tape, forteller Haugen, som innrømmer at melkespann ikke var noe hun mestret særlig godt.

For to år siden fikk Haugen livmorhalskreft. Før jul samme år kunne hun imidlertid meddele at hun var kreftfri.

- Jeg reiste inn på Torpet med fatigue, sier Haugen til Se og Hør.

Fatigue er en beskrivelse av mangel på energi og tretthet. Sammen med psykologen til TV 2 gjorde de en vurdering og fant ut at det ikke ville bli noe problem for 40-åringen å være med på «Torpet».

FYR: Linni Meister og Mira Craig røk i tottene på hverandre inne på «Torpet kjendis» - her forteller førstnevnte at hun ikke alltid følte seg helt trygg. Video: Rød Løper/TV 2 Sumo Vis mer

- Jeg hadde ingen fysisk utfordring, det handlet om det mentale, forteller hun i dag, og legger til at hun fort blir sliten av mye støy.

I etterkant av «Torpet» sitter Haugen igjen med en god følelse. Hun lærte at hun er fullstendig «bad ass» og at selv om man er redd så kan man få det til.

Kom til finalen

Mia Gundersen kom inn som utfordrer sammen med programleder Asgeir Borgemoen (50) i den fjerde sesongen av «Farmen kjendis». Den gangen klarte hun å kjempe seg helt til en andreplass i konkurransen.

GIR ALT: Mia Gundersen var klar for å gi alt i konkurransen. Foto: TV 2
GIR ALT: Mia Gundersen var klar for å gi alt i konkurransen. Foto: TV 2 Vis mer

– Det er nok en fordel at jeg vet hva jeg går til. Så hadde det jo vært gøy å vinne, men her kan alt skje. Jeg skal ikke gi meg, og jeg skal suge til meg all kunnskap. Jeg vil være der så lenge som mulig, sa Gundersen i et intervju med TV 2 før hun flyttet inn på «Torpet».

Var i tvil

Det er ikke bare Gundersen som kom langt under sin deltakelse i «Farmen kjendis». Den siste «Torpet»-deltakeren, Martine Lunde, kom helt til finaleuken i den tredje sesongen av kjendisprogrammet.

USIKKER: Martine Lunde var usikker på om hun ville reiste tilbake 100 år i tid en gang til. Foto: TV 2
USIKKER: Martine Lunde var usikker på om hun ville reiste tilbake 100 år i tid en gang til. Foto: TV 2 Vis mer

Selv om hun kom langt i konkurransen var hun likevel usikker på om hun ønsket å være med igjen.

– Jeg var litt i tvil først på om dette var noe jeg ville gjøre; når ting er i ferd med å åpne opp i Oslo igjen, så reiser jeg inn på en gård. Men jeg savner «Farmen kjendis». Jeg er sinnssykt lei av hverdagen hjemme, så jeg tenkte: Hvorfor ikke? sier Lunde i et intervju med TV 2.

LES OGSÅ: Brast i gråt etter «Torpet»-seier: - Følte meg helt tom

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer