«Torpet kjendis»:

Dette har aldri skjedd før

- Konkurranse skremmer meg, sier «Torpet kjendis»-deltakeren.

TORPET: Her er de tre damene som skal kjempe om en plass på «Farmen kjendis»-gården. Foto: TV 2
TORPET: Her er de tre damene som skal kjempe om en plass på «Farmen kjendis»-gården. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Samtidig som 12 kjendiser reiste 100 år tilbake i tid for å delta i den sjette sesongen av «Farmen kjendis», som kommer på TV over nyttår, reiste tre tidligere «Farmen kjendis»-deltakere inn på en liten gård med navn «Torpet».

Der skal de tre deltakerne kjempe mot dem som blir slått ut fra «Farmen kjendis»-gården, for til slutt å stå igjen med én deltaker som blir et fullverdig medlem av gården - og vinner av «Torpet».

TV 2 kan nå røpe at det er influenser Marna Haugen (40), skuespiller og sanger Mia Gundersen (60) og influenser Martine Lunde (25) som i den kommende sesongen skal kjempe om en plass på «Farmen kjendis»-gården.

Dette er for øvrig første gang alle de tre «Torpet kjendis»-deltakerne er kvinner, og morsomt nok har alle blondt hår og forbokstaven M.

- Litt fri fra familien

Marna Haugen ble sendt rett ut av «Farmen kjendis» da hun kom inn som utfordrer sammen med Linni Meister (35) i den aller første sesongen av kjendisversjonen av det populære TV 2-programmet.

Den gang var Haugen åpen om at hun hadde gårdserfaring, men denne gangen har hun imidlertid valgt en annen taktikk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer