Megan Fox og Machine Gun Kelly:

Dette har aldri skjedd før

Stjerneparet Megan Fox og Machine Gun Kelly viste seg sammen offentlig for første gang under årets American Music Awards.

STJERNEPAR: Megan Fox har funnet kjærligheten med Machine Gun Kelly etter bruddet. Foto: AFP/ABC/NTB.
STJERNEPAR: Megan Fox har funnet kjærligheten med Machine Gun Kelly etter bruddet. Foto: AFP/ABC/NTB. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I mai ble det kjent at den amerikanske skuespilleren Megan Fox (34) skulle separere seg fra ektemannen Brian Austin Green (47). Da bekreftelsen kom, hadde ryktene om en skilsmisse allerede sirkulert i flere uker. Paret ble sammen i 2004, giftet seg seks år senere og fikk tre barn i løpet av forholdet.

- Jeg ville at det skulle komme fra min munn. Jeg vil at folk skal høre alt fra meg, så enkelt er det. Nå vil jeg ikke snakke mer om dette, sa Green i mai om bruddet.

To måneder senere bekreftet Fox at hun hadde funnet lykken med rapperen Richard Colson Baker (30), bedre kjent under artistnavnet Machine Gun Kelly.

STOR STJERNE: Etter at tips fra en leser, dro reporter Fanny på jakt i Oslo etter den amerikanske skuespilleren Megan Fox. Video: Julie Solberg / Redigering: Marie Røssland Vis mer

Ny kjæreste

Da hadde det i lang tid gått rykter om at det hadde oppstått søt musikk mellom de to turtelduene.

Fox og Baker ble fotografert sammen flere ganger, og da rapperen delte et bilde sammen med Fox tidligere i sommer, ble all tvil feid til side.

Viser seg sammen

Nå viser paret seg sammen på et offentlig arrangement for første gang.

Natt til mandag var det nok en gang duket for American Music Awards (AMA) i Los Angeles - en prisutdeling som har i oppgave å berømme og hedre verdenskjente artister.

Stjerneparet brukte anledningen til å gå på den røde løperen sammen for første gang, skriver People.

FØRSTE GANG: Natt til mandag viste Megan Fox og Machine Gun Kelly seg for første gang sammen på den røde løperen. Foto: AFP/ABC/NTB
FØRSTE GANG: Natt til mandag viste Megan Fox og Machine Gun Kelly seg for første gang sammen på den røde løperen. Foto: AFP/ABC/NTB Vis mer

Fox var ikledd en grønn kjole, mens kjæresten var kledd i hvitt for anledningen. Rapperen skulle opptre sammen med trommisen Travis Parker under prisutdelingen, mens Fox skulle dele ut pris.

Duoen har lagt ut flere bilder av hverandre på Instagram, men aldri blitt fotografert sammen på et offentlig arrangement.

SINGEL IGJEN: Etter fire måneder, forlovet Max Ehrich og Demi Lovato seg, men etter to måneder, ble det slutt. Nå bekrefter endelig Lovato bruddet. Video: Ingebjørg Iversen Vis mer

Eksmannen med stikk

Tidligere i år la Fox ut et bilde på sin Instagram-profil hvor hun skrev:

«Din smertefullt vakre gutt … Mitt hjerte er ditt».

Det falt ikke i god jord hos eksmannen Brian Austin Green som kom med et stikk mot ekskona på Instagram.

Under et innlegg med bilder av ulike personer, nemlig eksparets felles barn, samt Greens sønn fra et tidligere forhold, hadde skuespilleren kopiert bildeteksten fra Fox' Instagram-bilde.

«Smertefullt vakre gutter … Mitt hjerte er deres», var det skrevet under innlegget.

SLUTT: Omid og Iselin kom på 2. plass i årets sesong av «Love Island». Nå avslører de at det er slutt mellom dem. Vis mer

Trolig var dette altså en referanse til Fox' romantiske bildetekst - noe han hadde videreført til sitt eget innlegg, bare med et annet budskap.

Selv har Green vært koblet til en rekke andre kvinner i kjølvannet av separasjonen, men om dette har vært seriøst, bekreftes det derimot ikke i sladrepressen.

Turbulent

Eksparet, som begynte å date hverandre da hun var 18 år og han 31 år, har jobbet hardt for å holde familien samlet de siste årene.

Allerede i 2009 begynte problemene i forholdet å bli kjent i offentligheten. Den gang brøt paret nemlig forlovelsen de hadde inngått tre år tidligere.

Også i 2015 skal paret ha gått fra hverandre, og Fox skal ha søkt om skilsmisse, men i april 2016 dukket hun opp med babymage da hun gjestet CinemaCon i Las Vegas - til fansens store overraskelse. Imidlertid var det ikke før i april i fjor det ble kjent at superstjernen hadde trukket tilbake skilsmissesøknaden fra 2015.

FORELSKET: Marcus Tannum har funnet kjærligheten etter at han var sammen med «Paradise Hotel»-kollega Maria Moen. Vis mer

Etter to år som kjærester, forlovet paret seg i 2006. Bryllupet lot likevel vente på seg, og i 2009 valgte de altså i stedet å bryte forlovelsen.

- Å gifte seg i en alder av 23 år er ingen realistisk plan, fortalte Fox til US Weekly den gang.

Men bare ett år senere fikk pipa en annen låt. Da ga nemlig duoen hverandre sine ja i hemmelighet på Hawaii.

- Jeg har aldri vært så sikker på noe noen gang før, som jeg er nå. Jeg håper dette er starten på et langt liv sammen, sa 34-åringen til People året etter bryllupet.

Så snudde det altså igjen da det i mai ble kjent at ekteparet skulle separeres.

LES OGSÅ: Brudd for realityparet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer