Kylie Minogue og Nicole Kidman:

Dette har aldri skjedd før

De to superstjernene setter en stopper for vill konspirasjonsteori.

ENDELIG FOTOGRAFERT SAMMEN: De nye bildene av Kylie Minogue og Nicole Kidman får fansen til å juble. Foto: NTB Scanpix
ENDELIG FOTOGRAFERT SAMMEN: De nye bildene av Kylie Minogue og Nicole Kidman får fansen til å juble. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nylig var både sanger Kylie Minogue (51) og skuespiller Nicole Kidman (52) til stede under Men of the Year Awards i London, en prisutdeling i regi av bladet GQ.

At store kjendiser møtes på slike arrangementer er ikke noe nytt, men det er spesielt én ting som har fått mye oppmerksomhet etter prisutdelingen. De to stjernene ble nemlig fotografert sammen - noe de aldri før er blitt, ifølge Daily Mail.

ALDRI FØR: Til tross for at de to stjernene har vært i underholdningsbransjen i 30 år, har de aldri blitt avbildet sammen. Foto: NTB Scanpix
ALDRI FØR: Til tross for at de to stjernene har vært i underholdningsbransjen i 30 år, har de aldri blitt avbildet sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

At det ikke finnes et eneste bilde av de to kjendiskvinnene sammen, er noe oppsiktsvekkende - kanskje spesielt med tanke på at de begge har vært i underholdningsbransjen i over 30 år, og bidratt i samme film.

Både Minogue og Kidman kommer også fra samme land, Australia.

- Bør være på alle sedler

Det faktum at stjernene aldri har blitt avbildet sammen, har ført til at fansen har kommet opp med en noe uvanlig konspirasjonsteori. Ifølge Daily Mail har enkelte spekulert på om de to er en og samme person.

Denne konspirasjonsteorien er nå kastet på sjøen, da bildet fra London beviser det motsatte.

Fansen er åpenbart begeistret, og på Twitter har flere delt sine tanker.

«Dette bildet bør være på alle australske pengesedler og mynter innen 2020», skriver en bruker.

«Jeg har bokstavelig talt googlet Nicole Kidman og Kylie Minogue hver måned så lenge jeg kan huske, og dette er første gang jeg ser dem sammen», skriver en annen.

Elleve år med spekulasjoner

Til tross for at de begge slo gjennom på samme tid, har Minogue og Kidman altså aldri blitt fotografert sammen offentlig. Dette til tross for at de begge hadde en rolle i filmen «Moulin Rouge» fra 2001, der førstnevnte spilte en fe og Kidman sikret seg hovedrollen som Satine.

«BIG LITTLE LIES»: Den stjernespekkede serien, med blant annet Nicole Kidman, Reese Witherspoon og Meryl Streep på rollelisten, er tilbake med ny sesong. Video: HBO. Vis mer

Ifølge Daily Mail har fraværet av bilder av de to vært snakket om helt siden 2008, og teorien om at de var samme person skal ha gjenoppstått nylig, da en forvirret fan stilte spørsmål om hvorfor de to aldri er blitt avbildet sammen på Twitter.

RØD LØPER: Minogue og Kidman har flere ganger vært på samme arrangement, men aldri blitt observert eller avbildet sammen. Her under Billboard Awards i 2011. Foto: NTB Scanpix
RØD LØPER: Minogue og Kidman har flere ganger vært på samme arrangement, men aldri blitt observert eller avbildet sammen. Her under Billboard Awards i 2011. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det skulle altså ta hele elleve år før fotografene klarte å knipse et bilde av dem sammen - selv om de ifølge en rekke fans har vært til stede på de samme eventene ved flere anledninger tidligere.

LES OGSÅ: Er ikke til å kjenne igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer