KOLLEGER: Jessica Chastain spiller side om side med danske Nikolaj Coster-Waldau - kjent fra «Hodejegerne» - i den amerikanske horrorfilmen «Mama». Den har premiere her til lands 5. april. Foto: All Over Press
KOLLEGER: Jessica Chastain spiller side om side med danske Nikolaj Coster-Waldau - kjent fra «Hodejegerne» - i den amerikanske horrorfilmen «Mama». Den har premiere her til lands 5. april. Foto: All Over Press Vis mer

Dette halskjedet er verdt 7.2 millioner

Jessica Chastain ankom premiere med eksklusivt Harry Winston-smykke.

Publisert
SEOGHØR.NO: Den prisbelønnede skuespillerinnen Jessica Chastain (31) vet å gjøre en entré!

Da hun ankom en spesialvisning av horrorfilmen «Mama» - hvor hun spiller hovedrollen - i New York tirsdag denne uken, var det med et «statement smykke» av den noe eksklusive sorten.

Hun hadde nemlig et diamantsmykke av den kjente smykkedesigneren Harry Winston rundt halsen - til en verdi av svimlende 7.2 millioner norske kroner!

Dette er ikke første gang den rødhårede skjønnheten stiller i tilbehør i millionklassen.

Under fjorårets Oscar-utdeling stilte 31-åringen med et par øredobber - designet av nettopp Harry Winston - til en verdi av 11 millioner kroner.

Ikledd en enkel sort blondekjole fra Oscar de la Renta, dyprøde lepper og med håret elegant bak skuldrene, så skuespillerinnen ut som «en million dollar» på rød løper.

Hun fikk også selskap av sin danske «Mama»-kollega Nikolaj Coster-Waldau (42), som her til lands er kjent for å spille side om side med Aksel Hennie (37) og Synnøve Macody Lund (36) i fjorårets kinosuksess «Hodejegerne».LES OGSÅ: Jessica Chastain klinte til med Gerard Butler

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer